Imaginea cu Adelina Pestrițu care a stârnit reacții în mediul virtual. Ce căuta vedeta în halat de baie, pe străzile din Capitală

Publicat pe

Adelina Pestrițu și-a amuzat fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine în care apare în mașină, purtând pe ea doar halatul de baie. Vedeta a explicat de ce ea și soțul ei, care i-a făcut poza, au ajuns în această situație.

Imaginea cu Adelina Pestrițu care a stârnit reacții în mediul virtual. Ce căuta vedeta în halat de baie, pe străzile din CapitalăImaginea cu Adelina Pestrițu care a stârnit reacții în mediul virtual. Ce căuta vedeta în halat de baie, pe străzile din Capitală

Adelina a povestit tuturor pas cu pas ce s-a întâmplat de fapt, mai ales că ipostaza în care a fost văzută a fost una puțin ciudată. Admiratorii vedetei s-au amuzat și i-au transmis zeci de mesaje în dreptul imaginii postate.

01.00 A.M. – Poveste pestriță de noapte bună!🌚 Eu și soțul, amândoi în halate, dând ture de oraș, după 3h în care am încercat în zadar să lăsăm leoaica fără energie și s-o punem la somn. Era prea ocupată să cânte la orgă spre diseperarea cățelului și, probabil, a vecinilor, și să ude canapelele cu apa din sticluța ei mică de hidratare.

Varianta extremă aduce ca de fiecare dată o misiune îndeplinită! Plimbarea cu mașină a făcut-o să cedeze în față oricărei tentații 🐰 Acum, dacă ne întâlnim la semafor, știți deja de ce arătăm ca și fugiți de acasă. Pentru că suntem! 🤣🤭🥱 Good Night (n.r.: Noapte bună)! 💤 ', a scris Adelina Pestrițu pe conturile sale oficiale de Facebook și pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter