Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent. Câștigătorul va pleca acasă cu 10.000 de euro 

Publicat pe

Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent. În noul sezon al emisiunii de talente de la PRO TV, mai mulți participanți vor arăta tot ce pot pe scenă pentru a câștiga marele premiu sau, măcar, pe cel de originalitate. Printre ei se află finaliști cu duble șanse în concurs. Iată tot ce trebuie să știi despre finala Românii au talent 2022! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent. În sezonul 12 al emisiunii, mai mulți participanți își vor demonstra abilitățile pe scenă, fiind într-o strânsă competiție. Vineri, 27 mai, va avea loc marea finală a show-ului Românii au talent 2022. În total, 11 finaliști se vor întrece pentru marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, pentru trofeul mult râvnit, dar și pentru cel de originalitate. 

Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent. Câștigătorul va pleca acasă cu 10.000 de euro Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent. Câștigătorul va pleca acasă cu 10.000 de euro 

Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent. În sezonul 12 al emisiunii Românii au Talent, 11 finaliști se vor întrece pe scenă, oferindu-le atât celor de acasă, cât și juraților un show pe cinste. Vineri, 27 mai, publicul va decide cine este cel care va pleca acasă cu titlul de Cel mai original concurent de la Românii au talent 2022. Pe lângă reputație, câștigătorul va primi Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro! 

Citește și: Cine este câștigătorul Românii au Talent 2021.Ana Maria Mărgean a câștigat trofeul

Citește și: Cine sunt jurații Românii au Talent din sezonul 12

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre succesul lui Jador:”Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște”

Citește și: Diana Dumitrescu a trecut prin clipe grele, după ce a devenit mamă:'Am avut stări depresive'

Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent

Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent. Vineri, 27 mai 2022, 11 finaliști își vor arăta talentele pe marea scenă a show-ului. Fiecare dintre ei speră să câștige marele premiu în valoare de 120.000 de euro, trofeul mult râvnit, dar și titulatura de Cel mai original concurent de la Românii au talent 2022. Pentru Premiul pentru Originalitate, în valoare de 10.000 de euro, au fost propuși de către jurați, următorii concurenți: DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu și Darius Mabda. Totodată, Alex Dowis și Darius Mabda se numără printre finaliștii de la Românii au Talent 2022 și au o șansă să obțină marele premiu. 

Alex Dowis a ajuns în finala de la Românii au Talent 2022. Concurentul din Cehia a primit, în perioada de preselecții, un Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș.

DJ Hugo Arthur are 14 ani și vine din Timișoara. Concurentul de la Românii au Talent, sezonul 12, a venit în audiții și i-a impresionat pe jurați.

Darius Mabda are 13 ani și este din Oradea, însă studiază la o școală de coregrafie din Cluj. A muncit un an pentru a-și crea singur coregrafia și a putea apărea pe scenă.

Eva Nicolescu are 13 ani și este din București. Concurentei de la Românii au Talent 2022 îi place să cânte de când se știe, impresionându-i pe cei de acasă, dar și pe jurați. 

Lista completă a finaliștilor de la Românii au talent 2022

Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent. Ultima semifinală de la Românii au talent, sezonul 12, a avut loc vineri, 20 mai. În data de 27, va fi difuzată marea finală a show-ului de talente, unde au ajuns 11 concurenți. Fiecare dintre ei vor da tot ce-i mai bun pe scenă, pentru a-i cuceri pe cei de acasă, dar și pe jurații Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur, Bobonete. Coprezentatorii emisiunii sunt nimeni alții decât Smiley și Pavel Bartoș. Marele premiu este în valoare de 120.000 de euro, în timp ce Premiul de Originalitate de la Românii au talent este de 10.000 de euro. 

 • Darius Mabda
 • Aurel Niamţu
 • Bianca Ciocîrlan
 • Emanuel Ion
 • Ana Maria Mircea
 • X-Treme Brothers
 • Martina Meola
 • Raisa Radu
 • Gabriela Dincă
 • Zametheea
 • Alex Dowis

Sursă foto: capturi YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter