Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza: „Nu am zis nicăieri asta. Dacă nu era cum voia el...”

Publicat pe

Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza. Dani Oțil și Răzvan Simion prezintă emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de 14 ani. Cei doi fac o echipă excelentă, însă puțini sunt cei care știu că, înainte de ei, matinalul a fost realizat de Horia Brenciu. Invitat la un podcast, prezentatorul a făcut vorbit deschis despre cum se făcea televiziune cu ani în urmă, dar l-a adus în discuție și pe artist.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza. Dani Oțil și Răzvan Simion fac o echipă excelentă la emisiunea matinală de la Antena 1. Cei doi sunt și prieteni extrem de buni, pe lângă faptul că sunt colegi de breaslă. Sunt carismatici și simpatici, iar oamenii s-au obișnuit să-i vadă în fiecare dimineață la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza: „Nu am zis nicăieri asta. Dacă nu era cum voia el...'Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza: „Nu am zis nicăieri asta. Dacă nu era cum voia el...'

Însă, puțini sunt cei care știu că, înainte de 2008, Horia Brenciu a fost la cârma emisiunii. La vremea respectivă, era difuzată pe Național TV, canal de televiziune dispărut, între timp. Invitat la podcasul lui Gojira, prezentatorul a vorbit deschis despre perioada în care televiziune se făcea diferit, dar l-a adus în discuție și pe Horia Brenciu. Iată declarațiile făcute de acesta!

Citește și: Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil:„Nu am fost părăsit de atâtea femei, câte…’

Citește și: Care este numele din buletin al lui Dani Oțil.Gabriela Prisăcariu l-a divulgat

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:„E de dat de exemplu

Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza

Deși are o cariera impresionată, Dani Oțil a ținut să sublinieze anumite aspecte într-un podcast. Vedeta de televiziune a precizat că televiziunea nu se mai face la fel ca pe vremuri, atunci când toată lumea era lipită de TV când apăreau Florin Călinescu și Horia Brenciu.

„Oamenii au tendința să privească superficial la televizor. Oamenii stau cu telefonul în mână, pe Tik Tok, mai răspund la vreun mesaj, ascultă crâmpeie. Nu mai e ca pe vremea lui Florin Călinescu când lumea era lipită de televizor sau pe vremea lui Brenciu, când făcea el matinalul.', a mărturisit Dani Oțil în podcastul Aproximativ Discuţii cu Gojira.

Discuția a continuat, iar Dani Oțil a mai vorbit și despre perioada în care Horia Brenciu era la matinal. Se pare că, potrivit spuselor partenerelui Gabrielei Prisăcariu, artistul se supăra extrem de tare atunci când cifrele scădeau în ceea ce privește rating-ul și chiar refuza să mai meargă la muncă.

Ba chiar mai mult, soțul Gabrielei Prisăcariu a mai subliniat faptul că și prietenul său, Răzvan, este la fel de afectat atunci când observă că au scăzut.

„Matinalul cu Brenciu a fost foarte bun, dar ştii că audienţele erau făcute din pix. Horia ţinea foarte mult la rating şi refuza să mai vină la muncă, dacă nu era cum voia el. Aşa că o făceau din pix. Nu am mai zis nicăieri asta, dar toată echipa de la emisiune ştie.

Să ştii că şi Răzvan e aşa. El chiar e afectat dacă vreo două zile coborâm… De asta e întrebat dacă vrea să îşi asume situaţia sau să o facem ca la Brenciu', a declarat Dani Oţil pe Youtube.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter