Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil: „Nu am fost părăsit de atâtea femei, câte...”

Publicat pe

Cum a reacționat Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil. Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Acesta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie absolut superbă. Recent, vedeta de televiziune a anunțat că a rămas, din nou, fără bonă pentru micuțul Luca Tiago.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil este în culmea mirării! Acesta a pierdut încă o bonă, după ce în urmă cu scurt timp, a anunțat că femeia care avea grijă de fiului lui a plecat. Uimit de întreaga situație, în cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, vedeta a făcut o ironie care a stârnit hohote de râs.

Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil: „Nu am fost părăsit de atâtea femei, câte...'Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil: „Nu am fost părăsit de atâtea femei, câte...'

Toți oamenii prezenți pe platoul de filmare s-au amuzat copios când au auzit declarația prezentatorului. Iată reacția!

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni. Gabriela Prisăcariu:„Este foarte greu

Citește și: Cum arată și cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu:„În patul ăla am…

Citește și: Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună:„E treaba mea ce fac eu

Citește și: Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Când îi spun Dragoș e semn că…/ EXCLUSIV

Cum a reacționat Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil

Cum a reacționat Dani Oțil după ce a rămas, din nou, fără bonă pentru copil. Dani Oțil a fost complet uimit de faptul că și a doua bonă angajată a decis să plece. În cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, vedeta a stârnit hohote de râs, după ce a mărturisit că niciodată nu a fost atât de părăsit de femei, într-un timp așa scurt.

„Nu știu, nu știu ce se întâmplă. Nu am fost părăsit de atâtea femei, cât am fost acum de bone… niciodată în viața mea. Din contră, schimbam iala la ușă să nu mă mai caute și acum… Uite și tu ce situație', a spus el.

Anunțul că au rămas din nou fără bonă a fost făcut de Gabriela Prisăcariu, chiar în ziua în care ea și prezentatorul TV au împlinit un an de la nuntă.

„Trebuie să scriem o carte despre bone. Știu, mai există. (…) Da, ne căutăm bonă, iar', a spus ea pe InstaStory.

„Să se trezească mă-sa că doar de-aia l-a făcut'

Dani Oțil a ținut să povestească faptul că fiul său s-a trezit încă de la primele ore ale dimineții. Colegii de breaslă l-au compătimit pe prezentator, însă acesta a menționat că nu el este cel care se trezește în toiul nopții, ci soția lui.

„Ce bine de voi. Al meu la cinci jumate dimineața este treaz. (…) Nu, că eu nusunt treaz.(…) Să se trezească mă-sa că doar de-aia l-a făcut. Păi da… (…)”, a spus el în spirit de glumă.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter