Un nou conflict izbucnește la Insula Iubirii: "M-am simţit călcată în picioare"

Publicat pe

Un nou conflict izbucnește la Insula Iubirii. Tensiunea este din ce în ce mai mare la Insula Iubirii, mai ales după ce concurenții au început să-și arate adevărată față. Discuții aprinse vor exista între Cristina și Sebastian, proaspeți despărțiți, dar și dezvăluirile făcute de Cerasela vor surprinde pe toată lumea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cerasela este una dintre concurentele care au atras imediat atenția la „Insula Iubirii'. Comportamentul ei pe insulă a fost de la început unul neașteptat, culminând cu sărutul pătimaș dintre ea și Celia, care a luat prin surprindere pe toată lumea. Ei bine, se pare că telespectatorii au putut să vadă și o latură mai sensibilă a concurentei.

Un nou conflict izbucnește la Insula Iubirii: "M-am simţit călcată în picioare"Un nou conflict izbucnește la Insula Iubirii: "M-am simţit călcată în picioare"

Dorm cel mult 3 ore în fiecare noapte, pentru că nu pot să dorm fără iubitul meu Rareş, nu pot să mănânc fără el… Mi-e frică să nu fac ceva să îi greşesc, fără să îmi dau seama. Mi-aş fi dorit atât de mult să mă pot preface!' sunt cuvintele cu care Cerasela şi-a început dimineaţa pe Insulă. 

Citește și: Cine este Cerasela, concurentă la Insula Iubirii. Și-a cunoscut iubitul pe Internet

Citește și: Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi…’

Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu, dezvăluiri neștiute la patru luni de la moartea artistului: „A fost povară nemeritată

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

Un nou conflict izbucnește la Insula Iubirii

Totuși, după ce va ieși la o nouă întâlnire cu Daniel, concurenta își dă seama că nu va mai putea continua în acest mod.

 „Va fi ultima noastră întâlnire, asta e clar, pentru că în continuare face altceva, nu îşi asumă lucruri şi nu mă simt bine deloc!', a declarat Daniel, în vreme ce concurenta a ales să joace din nou rolul victimei: „Am fost atacată tot drumul, m-am simţit călcată în picioare, efectiv!'.

Totodată, în ediția din seara aceasta, o nouă întâlnire privată va duce la izbucnirea unor alte conflicte, atât pe insula fetelor. Cristina și Sebastian se vor certa la cuțite, iar pe insula băieţilor, întâlnirea inedită de la parcul acvatic e tulburată de o scenă neprevăzută. 

Telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii

Cerasela (26) s-a înscris la emisiunea de la Antena 1 împreună cu iubitul ei, Rareș. Decizia de a participa a fost luată de comun acord, însă mai mult pentru ca ea să depășească un bagaj emoțional acumulat în trecut, care se reflectă și în cuplul lor.

Concurenta a vorbit încă de la început despre lipsa de încredere în ea, dezvăluind că acest lucru are legătură cu copilăria – a fost un copil lăsat de izbeliște de părinți și crescut de bunici. Și mai trist este faptul că nici din partea bunicilor nu a primit dragostea de care avea nevoie… Cerasela de la Insula Iubirii a trăit o dramă dureroasă: părinții au părăsit-o și au lăsat-o în grija bunicilor.

„Eu nu am încredere în mine de mică. Sunt sechele din familie. (…) Mama și tata nu m-au vrut. Când aveam eu doi ani, s-au despărțit definitiv și am crescut cu bunicii din partea mamei. Bunicii nu mi-au spus niciodată că mă iubesc’, a dezvăluit Cerasela la „Insula Iubirii'.

sursă foto- Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter