Mai rar așa ceva în showbiz! Connect-R a primit un cadou impresionant, de ziua lui, de la fosta soție. Misha i-a făcut o declarație de dragoste neașteptată!

Publicat pe

Chiar dacă Misha și Connect-R au divorțat, relația lor a rămas una mai mult decât decentă. Cei doi se înțeleg de minune și își cresc împreună fetița, ca doi părinți responsabili. Mai mult, cei doi petrec și sărbătorile sau concediile împreună, atunci când au ocazia. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cei doi se respectă reciproc și se sfătuiesc în legătură cu creșterea fetiței lor, motiv pentru care divorțul nu a fost decât o formalitate între ei, acceptând amândoi faptul că nu pot continua să aibă o relație amoroasă. 

De ziua lui, Connect-R a primit un cadou emoționant de la fosta lui soție. Misha a dat dovadă de mult respect față de artist și a spart stereotipurile conform cărora doi foști parteneri devin dușmani, după încheierea relației. 

'La mulți ani pentru cel mai iubitor tătic! Să fii sănătos, iubit și să îți găsești liniștea și să îți realizezi toate visurile', a scris Misha pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu artistul alături de fiica lor.

Misha îl apreciază pe Connect-R pentru felul în care își îndeplinește rolul de tată. Artista a spus, în repetate rânduri, că este un tată de nota 10, iar copilul ei nu ar fi putut avea un părinte mai bun. 

„..fericirea şi nefericirea ţin de tine personal… E ok, suntem oameni maturi, avem un copil de crescut, colaborăm foarte bine şi pe plan muzical', a declarat în urmă cu ceva timp Connect-R.

Mai rar așa ceva în showbiz! Connect-R a primit un cadou impresionant, de ziua lui, de la fosta soție. Misha i-a făcut o declarație de dragoste neașteptată!Mai rar așa ceva în showbiz! Connect-R a primit un cadou impresionant, de ziua lui, de la fosta soție. Misha i-a făcut o declarație de dragoste neașteptată!

Misha și Connect R au lansat, la începutul anului, o piesă, intitulată 'Asul de Inimă Albastră', în care fanii vor regăsi toată povestea dintre cei doi, ba mai mult, inclusiv problemele ce au dus la separarea dintre ei, de acum trei ani.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter