Nu se învață minte! 5 plângeri la Poliție pe numele lui What's Up. Solistul a primit o amendă de 1.000 de lei după ce a agresat un vecin care l-a rugat să dea muzica mai încet

Publicat pe

What’s Up este, din nou, în centrul unui scandal de proporții. Cântărețul a fost violent cu un vecin care îl rugase să dea muzica mai încet. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deranjat de rugămintea vecinului, artistul a avut o reacție violentă și a sărit la bătaie cu bărbatul. 

El a sunat la 112 și l-a reclamat pe What’s Up, din cauză că artistul asculta muzică la maximum. 

Polițiștii au decis să îl amendeze cu 1.000 de lei pe What’s Up. Cântărețul este cercetat pentru deranjarea ordinii și liniștii publice. 

'La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon, pentru efectuarea de activități specifice. În urma verificărilor bărbatul respectiv a fost identificat, în cauză fiind întocmit și un proces verbal, în care au fost consemnate aspectele constatate.

Întrucât bărbatul reclamat a devenit recalcitrant, perturbând liniștea și ordinea publică, polițiștii l-au sancționat contravențional conform legii 61/ 91, cu amendă de 1000 de lei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Nu se învață minte! 5 plângeri la Poliție pe numele lui What's Up. Solistul a primit o amendă de 1.000 de lei după ce a agresat un vecin care l-a rugat să dea muzica mai încetNu se învață minte! 5 plângeri la Poliție pe numele lui What's Up. Solistul a primit o amendă de 1.000 de lei după ce a agresat un vecin care l-a rugat să dea muzica mai încet

De asemenea, la aceeași dată au fost depuse 5 sesizări scrise față de același bărbat, cu privire la faptul că în ultimele zile, acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată, sens în care, polițiștii ilfoveni din Pantelimon efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă