Noi dezvăluiri în cazul scandalului provocat de Margherita de la Clejani. Mama lui Theodor este în stare gravă

Publicat pe .

Avocatul lui Theodor, cel despre care s-a spus că ar fi iubitul Margheritei de la Clejani, a vorbit despre situația în care se află tânărul. Adrian Georgescu a declarat că mama tânărului este în stare gravă, din cauza situației în care se află fiul ei. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Femeia a ajuns la perfuzii din cauza supărării pe fondul acestui scandal. Totodată, avocatul lui Theo a precizat că nici el, dar nici Margherita nu au consumat droguri, afirmând că așteaptă rezultatul analizelor pentru a îi confirma spusele. 

Probleme mari pentru presupusul iubit al Margheritei

Theodor a declarat anterior că nu mai poate dormi și nici mânca. A început să ia pastile de tensiune și suferă de anxietate. Scandalul a venit ca un șoc pentru tânărul care nu a fost obișnuit cu atenția presei. 

„Mi-am umilit familia, pentru că mi-am trăit viața. Nu am instigat pe nimeni la ce fac eu, la nimic, practic. Trec prin unul dintre cele mai grele momente din viața mea, pentru că nu am vrut niciodată să fiu persoană publică', a spus el. 

Iubitul Margheritei de la Clejani a avut probleme cu drogurile. Acesta a fost condamnat pentru cultivarea, experimentarea, extragerea, producerea, fabricarea, prepararea, transformarea, precum și cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

Margherita de la Clejani s-a ales cu un dosar penal și cu permisul suspendat după ce a făcut un accident în timp ce conducea sub influența drogurilor. Că s-a drogat înainte de a se urca la volan au dovedit polițiștii ajunși la fața locului, care au supus-o la testul special pentru conumul de droguri.

marga-840×500marga-840×500

'Inculpatul (iubitul Margheritei de la Clejani, n. red.) a recunoscut comiterea infractiunii de cultivare , producere fabricare, experimentare extragere preparare, transformare, cumpărare sau detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, iar prin declarația din data de 18.04.2018 , in contextul recunoașterii  faptei , a solicitat încheierea unui acord de recunoastere a vinovăției sub aspectul infracțiunii prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, arătând că este de acord cu aplicarea unei  pedepse pecuniare,  de 900 lei, echivalent a 90 zile – amendă  a câte 10 lei', este decizia judecătorilor de condamnare a lui Theodor, iubitul Margheritei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton