Connect-R s-a luptat cu depresia când fiica lui a fost la un pas de moarte: "S-a îmbolnăvit de la un vaccin, era intubată"

Publicat pe

Connect-R s-a luptat cu depresia când fiica lui a fost la un pas de moarte. E mereu zâmbitor și energic, dar puțini știu prin ce a trecut Connect-R atunci când fiica lui, Maya, s-a îmbolnăvit grav și a fost la un pas să o piardă. Artistul a dezvăluit că a căzut în ghearele depresiei după ce Maya, pe atunci doar un bebeluș, a fost la un pas de moarte din cauza unui vaccin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Connect-R s-a luptat cu depresia când fiica lui a fost la un pas de moarte. Connect-R are o poveste de viață impresionantă și a muncit din greu pentru a ajunge aici, poate tocmai de aceea a vrut tot ce-i mai bun pentru fiica lui și a Mishei, simpatica Maya. Artistul, care își iubește fetița ca pe ochii din cap, a povestit recent prin ce a trecut pe vremea când Maya era bebeluș. Atunci, micuța a fost la un pas de a-și pierde viața, iar artistul a intrat în despresie.

Connect-R s-a luptat cu depresia când fiica lui a fost la un pas de moarte: "S-a îmbolnăvit de la un vaccin, era intubată"Connect-R s-a luptat cu depresia când fiica lui a fost la un pas de moarte: "S-a îmbolnăvit de la un vaccin, era intubată"

Connect-R s-a luptat cu depresia când fiica lui a fost la un pas de moarte

Chiar dacă el și Misha nu mai formează o familie de ceva vreme, Connect-R a fost întotdeauna aproape de fiica lui, dar și de fosta lui soție, cu care a păstrat o relație de prietenie după divorț. Recent, în cadrul unui podcast, artistul a vorbit despre cea mai cruntă perioadă din viața sa, acela fiind și momentul în care i s-a declanșat depresia. Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte, iar asta l-a bulversat pe artist.

Citește și: Connect-R și Misha, împreună la ziua fiicei lor. Cum au sărbătorit-o pe Maya

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Connect-R. Este implicată în afacerile artistului

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor: „Corpul meu are un șoc…”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată în plin divorț:Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de…

'S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de despresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru', a dezvăluit Connect-R în podcastul părintelui Visarion Alexa.

„M-am tăvălit pe jos”

Depresia este deja un flagel al secolului XXI, viața pe repede înainte, iar provocările și stresul la care suntem supuși zi de zi fac ca acest dușman tăcut să se insinueze în viețile noastre chiar dacă, aparent, nu există motiv. Iată că și Connect-R, care avea o carieră de invidiat, o soție și o fiică iubitoare, a experimentat depresia în cel mai înalt grad.

Artistul a mărturisit că, în cele din urmă, apropierea de Dumnezeu l-a ajutat să depășească momentele grele prin care trecea.

'Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și, culmea!, aveam tot ce îmi trebuia, familie, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu', a mai spus artistul.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter