„Îi păstrez o amintire specială”. Corina Chiriac, mărturisiri emoționante despre întâlnirea cu regretata Gina Lollobrigida

Publicat pe

Corina Chiriac, mărturisiri emoționante despre întâlnirea cu regretata Gina Lollobrigida. Corina Chiriac a umblat în sertarul cu amintiri și le-a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare despre momentul emoționant în care a avut șansa extraordinară de a o cunoaște personal pe Gina Lollobrigida, marea actriță care a cucerit o lume întreagă cu frumusețea și talentul ei și care, din păcate, ne-a părăsit recent. Cântăreața a postat un mesaj amplu pe contul ei de Facebook, alături de niște fotografii din arhiva personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Chiriac, mărturisiri emoționante despre întâlnirea cu regretata Gina Lollobrigida. În trecut, Corina Chiriac a primit un contract în Italia și a avut ocazia să o întâlnească fix pe Gina Lollobrigida, una dintre cele mai strălucitoare stele de pe cerul cinematografiei mondiale. Aceasta și-a trăit viața la maximum, până în ultima clipă. A fost divinizată de fani din întreaga lume, atât datorită unei frumuseți răpitoare, cât și talentul inegalabil ca actriță.

„Îi păstrez o amintire specială'. Corina Chiriac, mărturisiri emoționante despre întâlnirea cu regretata Gina Lollobrigida„Îi păstrez o amintire specială'. Corina Chiriac, mărturisiri emoționante despre întâlnirea cu regretata Gina Lollobrigida

Corina Chiriac, mărturisiri emoționante despre întâlnirea cu regretata Gina Lollobrigida

Momentul în care s-au întâlnit cele două artiste a avut loc într-un cazinou din Italia. Cu toate că Gina Lollobrigida a fost adorată de o lume întreagă, se pare că își păstrase modestia, iar acest lucru a impresionat-o profund pe Corina Chiriac.

Am avut fabuloasa ocazie să o cunosc și să mă fotografiez cu ea. Regret că a plecat dintre noi. Alături de Sofia Loren și Claudia Cardinale, Gina Lollobrigida a fost una dintre cele mai frumoase femei ale Italiei ce au încântat ecranele filmului mondial. Pentru extraordinara amabilitate pe care mi-a oferit-o, îi păstrez o amintire specială.

Rochia de paiete argintii cu care sunt fotografiată a fost creată la Casa de Mode Venus în anul 1978 și deși este foarte grea, am purtat-o prin lume la diferite festivaluri și concerte. Este deci o rochie ce poartă multă istorie a carierei mele și mă bucur că a fost aleasă să fie emblema expoziției donației mele, expoziție care în prezent se află la Muzeul de Istorie din Tîrgoviște', a scris Corina Chiriac, pe Facebook.

Citește și: Cum a devenit Corina Chiriac una dintre cele mai cochete și elegante femei din România: 'Mi-am spus că treaba asta cu moda nu e doar…'

Citește și: „Zici că ești valutist. Propria ta prezență mă enerva”. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au spus în față ce nu suportă unul la celălalt

Citește și: Florin Zamfirescu a fost îndrăgostit de Corina Chiriac, în facultate: „Rămâi cu ochii numai la buzele ei”

Citește și: „Zici că ești valutist. Propria ta prezență mă enerva”. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au spus în față ce nu suportă unul la celălalt

Cum a ajuns să cânte în Italia, pe vremea lui Ceaușescu

În cartea ei, „Minuni Trăite”, Corina Chiriac a dezvăluit modalitatea prin care a ajuns să susțină spectacole într-o astfel de locație din Italia, acolo unde se perindau unele dintre cele mai mari celebrități ale vremii respective.

„În primăvara anului lui 1979, mă aflam într-o zi pe aeroport la Praga. Cu o zi înainte filmasem la Teatrul Karlin pentru o emisiune de varietăți și mă întorceam acasă. Era ceaţă şi nu se putea nici decola, nici ateriza la Bucureşti. Se fuma pe atunci peste tot, lumea era mult mai normală din multe puncte de vedere.

La băruleţul unde beam o cafea, a apărut un domn cărunt şi distins care dorea o cafea. Băiatul de la bar vorbea doar puțină germană şi-l întreba mereu ce doriţi, ce doriţi? L-am întrebat pe domnul cărunt ce limbă vorbeşte, era italian. I-am comandat eu o cafea şi văzând că ştiu italiană m-a întrebat dacă putem schimba două vorbe, oricum aveam câteva ore de aşteptat.

S-a prezentat, Sandro Resmini, mi-a spus că este impresar, că a fost la Praga să asculte nişte solişti pentru un club cu program artistic în nordul Italiei şi că merge la Bucureşti pentru aceeaşi treabă: să aleagă solişti care costă puţin', a mai dezvăluit Corina Chiriac.

Corina Chiriac l-a mințit pe un impresar că este creatoare de modă

Cântăreața a mai dezvăluit, în postarea ei, cum a ajuns să mintă un impresar, pe care l-a păcălit că ea lucrează, de fapt, în domeniul modei.

Dvs. cu ce vă ocupaţi? m-a întrebat. N-am vrut să spun că şi eu sunt solistă, mi s-a părut mai amuzant să-i spun că lucrez în modă. Am vorbit de creatori italieni, de artă, de vremuri şi de vremea de afară. Mi-a spus că nu fusese niciodată la Bucureşti şi mi-a cerut câteva informaţii despre București și viața din România. I le-am dat cu multă măsură, în fond nu ştiam cu cine am de-a face.

Am ajuns foarte târziu la Otopeni, iar pe el nu-l mai aştepta nimeni de la ARIA (Agenția Română de Impresariat Artistic, instituție de Stat). Ştia doar că e cazat la hotel Athénée Palace, am luat împreună un taxi şi l-am lăsat în faţa hotelului, asigurându-l că a doua zi urma să dau eu nişte telefoane să-l pun în legătură cu cei cu care avea treabă.

Tot a doua zi, era deja programată audiţia muzicală pentru care venise. Am apărut şi eu acolo, ne-am strâns mâna şi după ce au cântat toţi cei chemaţi, zic, „Vrei să-ţi cânt şi eu ceva?' „Ştii să cânţi?'. „Sigur că da'. De la primul cântec şi-a dat seama că sunt solistă de profesie şi după ce am glumit despre minciuna cu creaţia mea de modă, m-a angajat să plec şi eu în Italia, unde nu fusesem niciodată.

Locaţia era un cazino cu jocuri de noroc şi cu program artistic seara, un cazino municipal, lângă Mont Blanc, în Valle DAosta, în localitatea Saint Vincent. Contractul s-a semnat pentru luna decembrie, cu durata de o lună cu posibilitate de prelungire, a completat Corina Chiriac.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter