"Zici că ești valutist. Propria ta prezență mă enerva". Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au spus în față ce nu suportă unul la celălalt

Publicat pe .

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au spus în față ce nu suportă unul la celălalt. Mihai Bobonete l-a invitat la podcast-ul său, „Da Bravo!' pe coechipierul său din emisiunea Românii au talent, Dragoș Bucur. Din discuție în discuție, s-a ajuns și la partea despre ce nu suportă unul la celălalt, iar cei doi actori, sinceri cum îi știm, au dezvăluit fără menajament cu ce se enervează reciproc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au spus în față ce nu suportă unul la celălalt. Show-ul „Românii au talent' a revenit la PRO TV cu sezonul 13, emisiunea a pornit la drum de vineri, 20 ianuarie. Printre jurați, actorii Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, care au ajuns să se împrietenească chiar în această emisiune pentru că, înainte de asta, nu se suportau reciproc.

45444544

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au spus în față ce nu suportă unul la celălalt

Bucur și Bobonete și-au spus în față, mai în glumă, mai în serios, ce nu le place unul la celălalt.

„Zici că ești valutist, mai ales cu treningul ăsta. Pot să-ți fac un compliment? E pe bune. Mă cam enervai înainte să te cunosc la Românii au talent. Pur și simplu, propria ta prezență mă enerva. Dai prea multă importanță felului în care te îmbraci, astfel că dai prea multă importanță felului de a te prezenta în public.

Citește și: Ce spune Dana Săvuică despre tentațiile din perioada în care lucra ca fotomodel: „Dacă tu ca femeie voiai altceva…

Citește și:Irina Loghin a devenit bunică prima oară, la 83 de ani: „Mi-am dorit atât de mult!' Fiica ei, Irinuca, i-a dăruit o nepoțică

Citește și:Adda recunoaște că e germofobă. Cum îi afectează relația cu fiul ei: „Îl cert să nu pună mâna pe ceva’

Citește și:„Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge’. De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat

Mi-a plăcut că ai spus, nu în fața camerelor, de 4-5 ori niște lucruri foarte direct, pe bune, pe care mulți oameni nu le-ar fi zis. Chestii care știai că vor deranja, dar tu ți-ai asumat. Am descoperit și o parte mai sensibilă a ta, care m-a surprins plăcut', s-a confesat Dragoș.

„Credeam că ai fumuri de actor care a filmat cu Colin Farrell'

Nici Mihai Bobobete nu a rămas dator și i-a spus lui Dragoș Bucur că și pe el îl enerva înainte să-l cunoască mai bine, în emisiunea Românii au talent.

„Te credeam foarte încrezut și că ai fumuri de actor care a filmat cu Colin Farrell. Mi se părea că ești fițos. Emisiunea Visuri la cheie mi-a arătat undeva, pe alocuri, latura ta de tată, altfel de cum te percepeam eu.

Iar la Românii au talent am simțit, real, un sprijin în privirea ta când mai făceam o prostie. Am căpătat o dragoste frățească', a conchis Mihai Bobonete.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton