Cornel Ilie, în doliu. Tatăl artistului a murit

Publicat pe

Tatăl lui Cornel Ilie a decedat, ieri. Artistul a postat mesajul pe pagina lui de Facebook, însă fără să ofere prea multe detalii privind cauza morții. Și fratele lui a postat un mesaj dureros.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cornel Ilie a spus că tatăl lui va fi duminică înmormântat în cimitirul Bellu.

„De aseară, tata a plecat într-un alt univers. Dacă printre cei de aici este cineva care l-a cunoscut, în special printre foști colegi de Radio sau TVR, mâine după prânz vă puteți lua rămas bun de la el în capela cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc duminică.', a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Cornel Ilie.

Cornel Ilie a divorțat de soția lui

Cornel Ilie a trecut printr-un an dificil, în 2020, când a anunțat că divorțează de Eliza, femeia cu care are doi copii și cu care s-a căsătorit în urmă cu cinci ani. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

Cornel Ilie, în doliu. Tatăl artistului a muritCornel Ilie, în doliu. Tatăl artistului a murit

‘Din Poveste a rămas O veste:

De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul divorț să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel:
eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare: „L-am rupt, plec acasă’

Citește și: Carmen de la Sălciua, propunere pentru Jador când se va întoarce de la Survivor. „Mi-ar plăcea să îi fiu…

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire„, a transmis Cornel Ilie în urmă cu ceva timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter