Cornel Ilie s-a căsătorit in acest weekend

Publicat pe

Cornel Ilie, unul dintre' dei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc, s-a căsătorit în acest weekend. „(Re)născut pe 4 iulie, şi-a intitulat artistul postul de pe blog-ul său în care anunţă că s-a casătorit cu iubita lui, Eliza.

 

Petrecerea a fost una relaxată, de la aceasta nelipsind dansul în ploaie, baia in piscină, tinutele lejere, fotbalul, dar şi melodiile The Beatles, trupa lui preferată.

 

„Sambata, 4 iulie, 11.30 am. Atunci, impreuna cu Eliza, am facut un pas de oameni mari, bucurandu-ne ca niste copii. S-au spus doi de ‘Da! cu voce tare si de alte multe ori din priviri. Ale noastre si ale celor care ne-au fost aproape. Cuvantul ‘familie acum inseamna ‘Fam ILIE.

 

Am fost discreti si suntem in continuare, asa cum imi place sa fiu cu viata mea personala. Le multumesc celor care ne-au scris sa ne felicite si celor din presa care s-au interesat de nunta noastra.

 

Am vrut sa fie o ceremonie si o petrecere de zi, relaxate, cu foarte putine dintre traditiile clasice. Mireasa nu a fost furata;) Am vrut ca invitatii nostri sa se joace, nu sa joace.

 

Am dansat in ploaie, am fost atinsi de soare pe timpul slujbei, am facut  baie in piscina imbracati(noi si alti aproape 30 de prieteni) tot in ploaie, am jucat fotbal, am plans de bucurie si cand mi s-a pregatit ca surpriza un concert cu o trupa tribut pentru The Beatles, am cantat cu ei ‘Twist and shout si ‘Hey Jude, a iesit soarele iar, am stat pe spate si am privit artificiile de pe cer. O parte dintre fotografii le impartasesc cu voi, putin mai jos.

 

Asa cum ne-a urat o prietena ca mai bine sa avem ‘casa de joaca, nu doar ‘casa de piatra, asa o sa incercam sa transformam si ‘luna de miere intr-o ‘lume de miere”.

 

 

Cornel Ilie s-a căsătorit in acest weekendCornel Ilie s-a căsătorit in acest weekend

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter