Cornelia Catanga a fost nășită de familia Ceaușescu. În anii 80 era putred de bogată

Publicat pe

Cornelia Catanga își amintește cu drag de perioadele de odinioară cu chefuri de unde pleca cu decolteul plin de bancnote, bani primiți de la petrecăreți, din dedicații muzicale. Artista a vorbit despre anii în care avea bani și stătea fără griji, spre deosebire de perioada actuală a pandemiei, în care îi lipsesc concertele și activitatea și trebuie să se protejeze stând în casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista are amintiri și vesele și triste, din anii comunismului, când era cap de afiș: 'Păi, nu era chef fără mine. Am debutat cântând la acordeon. M-a luat sub aripa ei ocrotitoare solista Romica Puceanu. Cu ea am trecut și prin multe aventuri. În 1984, după un spectacol susținut la Sala Polivalentă, a venit Miliția, mi-au pus cătușele și m-au băgat într-un Jeep, cu geamuri fumurii. Pe mama nu au lăsat-o cu mine. O seară am stat la secție, a venit Romica Puceanu să mă ia de acolo.

Eram acuzată că am cântat piese cu versuri obraznice și că spectatorii au aruncat cu bani pe scenă, însă eu nu am luat nici un leu. Au măturat banii, i-au pus pe făraș, și i-au împărțit lăutarii, între ei. Erau cam 7.000 de lei', a povestit Cornelia, pentru Impact.ro.

Cântăreața a fost preferata familiei Ceaușescu: 'Pentru Nicolae Ceaușescu n-am prea cântat, ci pentru Ion, fratele lui Nicolae, și pentru Nicu Ceaușescu, fiul lui. Ion îmi știa toate versurile, de pe rost, dacă te încurcai te completa el, îi plăcea piesa 'Aseară fusei la bal și m-a furat un țigan!', nici nu mai știu toate versurile, era o piesă la modă p-atunci, fiecare solist avea versurile lui. Pe Ion Ceaușescu l-am ales ca naș pentru fiul nostru, Alexandru e botezat de el. Ion Ceaușescu a murit anul acesta, din păcate nu am ajuns la înmormântare, din cauza pandemiei'.

Cornelia Catanga a lansat o replică celebră

Cornelia Catanga are amintiri și cu Nicușor, fiul preferat al Elenei Ceaușescu: 

Cornelia Catanga a fost nășită de familia Ceaușescu. În anii 80 era putred de bogatăCornelia Catanga a fost nășită de familia Ceaușescu. În anii 80 era putred de bogată

'Nicușor ne plăcea enorm ca artiști, și pe mine și pe soțul meu, Aurel Pădureanu, a zis să stăm pe lângă el, la petreceri, îi cântam piese de inimă albastră. Pe atunci, Nicușor era îndrăgostit de Jeanina Matei, superba solistă, venea cu ea, apoi ea s-a mutat în Italia, i-a despărțit Elena Ceaușescu, n-o suporta că era foarte frumoasă. El însă o sorbea din priviri, stăteau cuminți și asistau la petrecere'.

Dacă în prezent Cornelia are probleme financiare, iată că, în anii 80, era putred de bogată: 

'Păi eu am lansat moda asta, cu banii la țâțișoare, în decolteu, fără număr, plecam acasă cu sute de lei, din dedicații. Era nebunie când mă apucam să cânt, aveam și acordeonul, eram frumușică, talentată'. 

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină:'Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă'. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan are o mare tristețe în suflet.Artista i-a spus iubitului ei, Tiberiu Argint, că nu mai poate face copii

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei. Actrița îşi pregătise deja locul de veci

Întrebată dacă va participa la filmările pentru emisiunile de Revelion, de la tv, cântăreața a spus, cu tristețe: 'Nu sunt disperată să apar, să filmez pentru Crăciun și pentru Revelion, prefer să stau cuminte, în casă. Și așa am fost răcită de două ori, în vară, și mi-am făcut două teste Covid -19. Ambele au ieșit negativ, Doamne ajută! Ies prin curte, trec de la frig la cald, și așa mă ia tusea. Avem un spectacol, de Revelion, la un hotel din Sinaia, s-a anulat și acesta, din cauza restricțiilor, la vreme de pandemie. Am nevoie de bani, pentru chirie, mâncare, medicamente, însă ne mai ajută fiul meu, Alex. Mai bine ești sănătos și mănânci doar pâine cu ceapă!'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter