Cornelia Catanga, de urgență la spital. Cântăreața a fost operată

Publicat pe

Cornelia Catanga a ajuns de urgență la spital. Potrivit primelor informații, se pare că artista ar fi făcut infarct. Medicii o țin sub atenta supraveghere și încarcă să îi îmbunătățească starea de sănătate. 

Medicii i-au făcut Corneliei Catanga mai multe investigații, iar în urma coronarografiei au văzut că artista are probleme cardiace și imediat au dus-o în sala de operații, pentru a-i pune un stent, a spus Aurel Pădureanu pentru Libertatea.

„M-am speriat foarte tare, mai ales după atâtea probleme care au fost cu artiști mari. Nu e în regulă ce se întâmplă, sunt atâția artiști mari dați uitării', a mai spus soțul Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu a mai afirmat că soția sa este acum la Secția de Terapie Intensivă, în stare stabilă.

Cum a slăbit Cornelia Catanga 27 de kilograme. Regina muzicii lăutărești a dezvăluit rețeta pe care o prepară zilnic

Regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, a ajuns, la 61 de ani, să aibă greutatea la care a visat dintotdeauna. În cadrul unui interviu pentru Click, artista a recunoscut cum a ajuns să cântărească 54 de kilograme, iar ‘rețeta’ sa nu este una recomandată. ‘Am slăbit 27 de kg, totul a fost din cauza stresului şi a supărării că fiul meu, Alexandru Pădureanu, a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă’, a declarat Catanga, care a moștenit talentul, dar și numele de scenă de la mama sa, pe nume Catinca.

Foto: Facebook, Libertatea

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter