Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit după 33 de ani de relație! "Nu mai dormim împreună din luna aprilie"

Publicat pe

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit, cei doi artiști de muzică lăutărească nemaiformând un cuplu decât pe plan profesional… Iată care sunt motivele care au dus la separare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, și Aurel Pădureanu s-au despărțit după nu mai puțin de 33 de ani de relație și, se pare, vina îi aparține în mare măsură artistei.

Citește și: Cine este iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu. Adolescentul de 18 ani a făcut publică relația: 'E viața mea'

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit acum 5 luni

Vestea despărțirii celor doi artiști a luat pe toată lumea prin surprindere, în condițiile în care Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu continuă să formeze un cuplu pe scenă. Realitatea „de acasă” este însă cu totul alta, Regina muzicii lăutărești mărturisind că ea și partenerul ei de viață s-au despărțit de 5 luni!

'Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea.

La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați', a mărturisit Cornelia Catanga pentru Click!

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit după 33 de ani de relație! "Nu mai dormim împreună din luna aprilie"Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit după 33 de ani de relație! "Nu mai dormim împreună din luna aprilie"

Cornelia Catanga, probleme de sănătate. Aurel Pădureanu i-a fost aproape la greu

În luna iulie, Cornelia Catanga a avut grave probleme de sănătate. Celebra artistă a muzicii lăutărești a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut stop cardio-respirator.

Corneliei Catanga i s-a făcut rău pe stradă, în timp ce era cu fiul ei. Deși, conform declarațiilor ulterioare ale artistei, în acea perioadă erau despărțiți, Aurel Pădureanu i-a fost permanent alături partenerei sale de viață și de scenă. Cântăreața a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent.

După ce au apărut zvonuri că artista ar fi orbit, Aurel Pădureanu le-a infirmat.

„Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede şi cum vedea înainte. Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Şi cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile', declara Aurel Pădureanu.

Citește și:Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter