Cornelia Rednic a mai slăbit încă 7 kg înainte de Sărbători. Ce dietă a ținut: "Nu am vrut să mă înfometez"

Publicat pe

Cornelia Rednic a reușit să slăbească încă 7 kg înainte de Sărbători, pe lângă cele 30 de care a scăpat în ultimii ani. Fanii cântăreței de muzică populară sunt foarte curioși să știe cum a slăbit Cornelia Rednic, mai ales că ea a declarat că nu susține înfometarea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a urmat dieta recomandată de nutriționist, Cornelia Rednnic a apelat la ajutorul tratamentelor pentru remodelare corporală. Este mulțumită de rezultatelele obținute, dar a și recunoscut că nu face prea mult sport, deși ar ajuta-o să arate și mai bine, după ce a slăbit atât de mult.

Cornelia Rednic a mai slăbit încă 7 kg înainte de Sărbători. Ce dietă a ținut: "Nu am vrut să mă înfometez"Cornelia Rednic a mai slăbit încă 7 kg înainte de Sărbători. Ce dietă a ținut: "Nu am vrut să mă înfometez"

Cum a slăbit Cornelia Rednic 7 kg înainte de Sărbători

Cornelia Rednic a menționat faptul că, pentru a ajunge la silueta trasă ca prin inel, nu a vrut să apeleze la înfometare. Medicul nutriționist i-a fost de mare ajutor, deoarece a reușit să slăbească într-un mod sănătos.

„Sunt foarte fericită pentru faptul că am slăbit și am dat jos 7 kilograme. E un lucru care s-a mai întâmplat acum foarte multă vreme, adică să mai slăbesc. Nu am înțeles de ce presa scrie, cred că în fiecare săptămână: ,,Cornelia Rednic a slăbit peste 30 de kilograme'. Este un adevăr, însă e vorba de acum 25-26 de ani, de când am slăbit aceste 33 de kilograme.

Între timp, am mai luat ceva înapoi, nu m-am simțit bine și am încercat să slăbesc din nou! Nu am vrut să mă înfometez, cum am făcut atunci, și am apelat la un specialist. Lucrez cu Carmen Barcan, care îmi ține sub supraveghere atât regimul alimentar, ceea ce mănânc și facem și modelare corporală.

Lucrăm cu niște aparate. Sincer, nu prea fac sport, dar lucrăm aici cu aceste aparate de remodelare corporală. Am două luni de când lucrez, și se văd rezultatele', a spus Cornelia Rednic pentru click.ro.

Citește și: De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„L-am invitat la restaurant și i-am explicat că…

Citește și: Cum a reușit Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite să slăbească 25 de kilograme:„Nu este bine, dar este real. Mănânc…

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, dar și la alte reality show-uri:’Le-am zis să nu mă mai cheme, nu…’

De ce și-a dorit Cornelia Rednic să slăbească

„Nu am niciun target pentru kilograme. Am 47 de ani și nu mai pot să îmi doresc să fiu foarte slabă. Nu mi-am dorit niciodată să fiu foarte slabă.

Eu consider că o femeie care nu este fotomodel trebuie să fie armonioasă și armonia nu e ce îți place ție la mine, ci ce îmi place mie la mine, cum consider eu că sunt ok, când mă uit în oglindă să fiu mulțumită, să îmi stea rochia așa cum îmi doresc și să mă simt eu bine!', a mai adăugat artista.

Cornelia Rednic a schimbat și stilul de gătit, de când a slăbit

Cornelia Rednic nu doar că iubește să mănânce, dar iubea să și gătească. De când a slăbit, însă, a schimbat nu doar dieta, ci și stilul de gătit. A renunțat la prăjeli și mâncăruri grase.

„Am început să gătesc mai puțin! De ce? Pentru că în ultima perioadă am fost foarte ocupați și atunci am ales să mâncăm foarte mult prin oraș. Dacă gătesc acasă, gătesc la abur, gătesc la cuptor sau fiert. Nu mai mergem pe prăjeli. Mâncăm la grătar și eu mai ales că am regimul de la nutriționist, trebuie să am și mai multă grijă.

Mă simt foarte bine așa, și am cam pus lacătul pe cuptor și pe plită și nu mai gătesc ca altădată. Eu pe timpul pandemiei am gătit tot timpul, mi-am făcut un canal de YouTube, Bucuriile Corneliei, am urcat câte rețete am apucat eu să fac, dar m-am oprit, nu mai fac atât de mult. Adică gătesc, și ce gătesc e foarte „safe', nu mai e pe tradițional și cu atâtea grăsimi, prăjeli!', a mai spus cântăreața

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter