Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit astăzi 73 de ani. Lidia, fiica lui: "Asta îi făcea cea mai mare plăcere să primească"

Publicat pe

Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit astăzi 73 de ani. Fostul politician a încetat din viață în 2015, la vârsta de 65 de ani. Fiica sa cea mare, Lidia Vadim, a vorbit despre obiceiurile pe care acesta le avea de ziua lui de naștere. Tânăra a mărturisit care ce tradiție respectă împreună cu mama și sora ei,în fiecare an, de ziua lui Corneliu Vadim Tudor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 28 noiembrie, Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit 73 de ani. Regretatul politician s-a stins din viață în urmă șapte ani, lăsând în urmă multă durere. Fiica sa, Lidia, a vorbit despre obiceiurile pe care ea și familia sa le au de ziua de naștere a politicianului.

Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit astăzi 73 de ani. Lidia, fiica lui: "Asta îi făcea cea mai mare plăcere să primească"Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit astăzi 73 de ani. Lidia, fiica lui: "Asta îi făcea cea mai mare plăcere să primească"

Lidia Vadim a povestit cum arătau aniversările tatălui său, dar și care au fost cele mai importante lecții pe care le-a învățat de la acesta. Fostul senator își petrecea ziua de naștere în sânul familiei și se bucura de cadourile primile de la fiicele sale.

Citește și: Ce moștenire i-a lăsat Corneliu Vadim Tudor fiicei sale, Lidia:”E greu fără el, am rămas practic trei femei singure”

Citește și:Detalii neștiute despre moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Greșeala care i-a adus sfârșitul, la doar 65 de ani:”Nu a ținut cont de ce trebuia să facă!”

Citește și:Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion, deși ea a spus că ruptura e definitivă:„Stau cu ea în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?'

Citește și:Niculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA.Imagini de la petrecere

Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit astăzi 73 de ani

Corneliu Vadim Tudor a fost unul dintre cei mai importanți politicieni de la noi din țară. Acesta s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.Luni, 28 noiembrie, Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit 73 de an i.Lidia, una dintre fiicele politicianului a vorbit despre obiceiurile pe care acestea le avea de ziua lui de naștere. Conform acesteia, fostul politician și-a sărbătorit ziua de naștere doar o singură dată, în 2004, dar primea de fiecare dată flori și cadouri. Cravatele erau unul dintre cadourile pe care fostul europarlamentar le aprecia cel mai mult.

„Tata și-a sărbătorit ziua de naștere o singură dată. Când a făcut 55 de ani și asta pentru că noi am insistat foarte mult. Nu îi plăcea să își sărbătorească ziua de naștere, dar îi plăcea să primească cadouri și flori.Pentru el era foarte important să fie în mijlocul oamenilor, să îi facă să se simtă bine. El avea foarte mult umor și așa își petrecea ziua de naștere„, a declarat Lidia Vadim pentru wowbiz.ro.

Ce tradiție respectă familia lui Vadim Tudor în fiecare an de ziua lui

Lidia a povestit că în fiecare an de ziua lui Corneliu Vadim Tudor, acesta se bucura de cadourile primite din partea familiei. Politicianului îi plăcea foarte mult să primească cadouri de ziua lui de naștere, iar de la prieteni primea multe tablouri sau obiecte decorative.

„În fiecare an, de ziua lui, dimineața îi dădeam cadoul și practic așa ne începeam ziua. Îi plăcea foarte mult să primească cadouri. Noi îi luam parfumuri, îi luam pantofi, cravate. Îi plăcea foarte mult să primească și cravate.

Primea, de la prietenii și de la colaboratori, foarte multe tablouri cu portretul lui sau obiecte decorative. Primea foarte multe cărți de ziua lui și asta îi făcea cea mai mare plăcere să primească. Nu lipseau, bine înțeles, nici florile”, a mărturisit Lidia Vadim.

După decesul lui Vadim Tudor, în familia sa a rămas o tradiție. În fiecare sâmbătă, soția și fiicele sale merg la cimitir cu lumânare și flori. Lidia a povestit că locul de veci al tatălui este mereu îngrijit. „ Sâmbătă am fost la cimitir, ca în fiecare sâmbătă. Astăzi, din cauza faptului că muncim, nu o să putem să mergem, dar oricum vom ajunge săptămâna aceasta. Mormântul lui întotdeauna e plin de flori. E împodobit cu Tricolorul, e foarte îngrijit”, a dezvălui Lidia Vadim.

Lidia Vadim: „Tata nu era genul de om să predea lecții”

Lidia Vadim a suferit foarte mult după moartea tatălui său. Fiind cea mai mare fiică a sa, aceasta a preluat afacerile familiei și a muncit mult pentru a-și întreține mama și sora mai mică. Tânăra a mărturisit care sunt cele mai importante valori pe care le-a învățat de la tatăl ei, Corneliu Vadim Tudor.

Tata nu era genul de om care să predea lecții. Eu am învățat de la el prin puterea exemplului. Si cred că cel mai important lucru pe care l-am dobândit a fost atașamentul acesta față de valorile noastre naționale și cinstea.Cred că e un lucru important pe care l-am învățat de la el, să fim cinstite. Sunt de părere că dacă ai această valoare reușești foarte multe în viață”, a mai spus fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter