Cosmin Seleși are COVID-19. Cum se simte acum: "Dureri musculare și..."

Publicat pe

Cosmin Seleși are COVID-19. Cosmin Seleși le-a dat fanilor o veste extrem de tristă. Actorul a fost testat pozitiv cu COVID-19 și o să stea o perioadă departe de viața publică. Cum se simte în aceste momente îndrăgitul prezentator de televiziune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Seleși, în vârstă de 45 de ani, este unul dintre cei mai carismatici și apreciați prezentatori din țara noastră. A făcut parte din proiectul de la Antena 1, Te cunosc de undeva, unde prezenta alături de Alina Pușcaș. Ulterior, a hotărât să plece și să facă o nouă schimbare în viața lui. De asemenea, și pe plan sentimental lucrurile arată destul de bine pentru actor. Are o familie extrem de frumoasă alături de Irina Seleși.

Cosmin Seleși are COVID-19. Cum se simte acum: "Dureri musculare și..."Cosmin Seleși are COVID-19. Cum se simte acum: "Dureri musculare și..."

Cosmin este extrem de activ pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Recent, le-a spus internauților că s-a infectat cu COVID-19 și o să lipsească o perioadă din viața publică. Iată declarațiile făcut de aceasta!

Citește și: Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down:'Eram terminat'

Citește și: Modul inedit în care Cosmin Seleși și-a cerut soția în căsătorie:„Așa am simțit în momentul ăla’

Citește și: Cum a apărut Viorica de la Clejani pe patul de spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ioniță:„Viața ne încearcă și mai mult’

Citește și: Monica și Ramona Gabor merg în fiecare an împreună la mormântul părinților.Și-au pierdut mama într-un accident stupid și tatăl din cauza unor probleme grave de sănătate

Cosmin Seleși are COVID-19

Pe contul său de socializare, Cosmin Seleși a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID. Întors recent din vacanță, fostul prezentator de la Antena 1 a început să se simtă rău, iar printre simptomele resimțite sunt durerile musculare și cele în gât.

„Ei bine, da! Am reușit să fac Covid după 2 ani!
Momentan sunt bine, dureri musculare și dureri in gât!
Vă țin la curent!
Doamne ajută!'
, a scris Cosmin Seleși, pe pagina sa oficială de Facebook.

Cu ce se ocupă acum Cosmin Seleși după ce a renunțat la televiziune

Cosmin Seleși a prezentat Te cunosc de undeva timp de șase sezoane. Ulterior, a luat decizia să se retragă din televiziune și și-a inființat propriul brand cu care cântă la diverse petreceri private.

„Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani. Am mizat aproape totul pe muzica românească a anilor `80, `90 și 2000. Pe alocuri am și reorchestrate unele piese, cu ajutorul celor din Cosmin Seleși Orchestra, dar în mare e vorba despre zeci de piese clasice care îmi sunt la fel de dragi ca atunci când le-am auzit prima dată, afirmă Seleși.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter