Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down: "Eram terminat"

Publicat pe

Fiul lui Cosmin Seleși i-a dat tatălui său mari motive de îngrijorare atunci când, din cauza comportamentului său agresiv în colectivitate, a fost diagnosticat cu sindromul Down. Iată ce povestește actorul despre această perioadă grea din viața lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tudor, fiul lui Cosmin Seleși, acum în vîrstă de 11 ani, i-a făcut pe părinții săi să treacă prin momente cumplite după ce a fost diagnosticat greșit de psiholog, în urma comportamentului nepotrivit pe care îl afișa în colectivitate. Actorul a mărturisit că și-a dus fiul la psiholog de la vârsta de 3 ani și jumătate din cauza problemelor de adaptare.

Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down: "Eram terminat"Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down: "Eram terminat"

Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat cu sindromul Down din greșeală

În pofida celebrității de care se bucură, Cosmin Seleși este o prezență extrem de discretă, și nu e de mirare că nu-și expune nici familia. Dat fiind că este foarte zgârcit în privința vieții sale private, de-a lungul timpului au apărut puține informații despre soția sa și cei doi copii ai lor. Iată însă că, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a făcut câteva dezvăluiri tulburătoare.

Citește și: Cosmin Seleși, primele declarații după plecarea de la Antena 1: „Analizez ofertele”

Citește și: Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează, după 13 ani de căsnicie: „Sentimentul de prietenie și de grijă ne va lega în continuare'

Citește și: Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Doamna Mioara:'Nu îmi doresc o noră ca ea'

Citește și: De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor:„Nu pot să vizionez ceva unde știu că…’

Fiul lui Cosmin Seleși a fost diagnosticat de psiholog cu sindrom Down din cauză că dezvoltase un comportament agresiv în colectivitate, iar tatăl lui a fost devastat de această veste.

„Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: „Vezi că are sindromul Down' și să mă duc cu el la psihiatru.

M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: „Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu.' Eram terminat.', i-a povestit Cosmin Seleși lui Cătălin Măruță.

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume”

Deși el este permanent în lumina reflectoarelor, fie la teatru, fie în filmele în care joacă, Cosmin Seleși reușește să-și țină departe de ochii indiscreți viața privată, așadar puțini știu că are o familie foarte reușită. Actorul și soția lui au doi copii superbi, Ana Ilinca și Tudor Nicolae, blonzi amândoi, iar tatăl lor, din când în când își surprinde fanii de pe conturile de socializare cu fotografii de-ale lor… Atât fiul, cât și fiica lui Cosmin Seleși sunt Săgetători, dar, mărturisește actorul, au personalități foarte diferite.

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult.

După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva.. mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel.

Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău.

Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate', a mai dezvăluit el.

Ce spune actorul despre soția lui

Cosmin Seleși are și o poveste de dragoste foarte frumoasă – actorul a cunoscut-o pe soția lui, Irina, cu 14 ani în urmă, în trafic, în zona Magheru, din București, iar de atunci formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz.

În trecut, Irina a lucrat pentru o companie aeriană, dar în urmă cu câțiva ani s-a reprofilat și a devenit makeup artist, lucrând o vreme chiar alături de soțul ei, când acesta era la „Te cunosc de undeva!”. Actorul a mărturisit că soția lui este cea care îi dă echilibru, fiindu-i un real sprijin.

„Irina știe din start ce îmi doresc, nu e de acord cu anumite lucruri și mă lasă să mă frământ. Ea m-a echilibrat mereu. Doamne ferește să o pierd! Toți avem momente de cumpănă. Te lasă în pace, dar tot cum vrea ea face', a declarat Cosmin Seleși.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter