Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor: "Ar fi fost altceva dacă erau alături de mine"

Publicat pe

Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani, pe 27 mai 2022. Fostul milionar în euro a povestit cum a petrecut, dar și ce cadouri a primit din partea Monicăi Gabor și a fiicei lor, Irina. Afaceristul și-ar fi dorit ca fiica lui să fie alături de el, dar a fost bucuros pentru că Monica și fiica lor l-au trimis prin mesaje.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu este unul din cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. În urmă cu câteva zile, fostul milionar a împlinit 65 de ani. Pe lângă cariera sa de succes, Irinel a trăit o poveste de dragoste alături de Monica Gabor, de care a divorțat în 2011. Cei doi au împreună o fiică, pe Irina, rodul iubirii lor. În prezent, adolescenta locuiește alături de mama sa în America.

Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor: "Ar fi fost altceva dacă erau alături de mine"Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor: "Ar fi fost altceva dacă erau alături de mine"

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de mai bine de doi ani. Din cauza pandemiei de coronavirus, fostul afaceristul nu a putut să se întâlnească cu Irina. Cu toate astea, cei doi păstrează legătura prin intermediul rețelelelor de socializare. Atât Irina, cât și Monica Gabor comunică cu fostul afacerist, având în vedere că în ultima vreme fostul afaceristul s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Citește și: De ce a fost Monica Gabor numită „Scorpia de Izvorani'. Irinel Columbeanu:„Au schimbat-o banii. Avea o alură…'

Citește și: Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA:”Mr Pink începu să-l certe…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan:”Nu cred că mai este cazul”

Citește și: Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan:„Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală'

Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor

Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani, pe 27 mai 2022. Fostul afacerist a petrecut alături de prieteni, care i-au adus un tort de ciococală, așa cum îi place lui. Din păcate, fiica lui, Irina, nu a putut fi alături de el în această zi specială. Cu toate astea, unica fiică și fosta soție l-au felicitat prin mesaje. Fostul milionar a declarat că se simte în formă și gustă din bucuriile și plăcerile vieții. Chiar dacă nu îi sunt aproape, Irinel ține legătura cu fiica și fosta soție. Cele două l-au felicitat pe 27 mai și i-au făcut ziua mai frumoasă.

„Ma bucură faptul că a ajuns cartea scrisă de mine la ele, în America, chiar de ziua mea! Cred că ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine. Monica mi-a scris și ea «la mulți ani», la fel și Irina. Mi-au transmis niște mesaje drăguțe cu emoticoane, care m-au amuzat foarte tare. Așa cum am spus, chiar dacă nu sunt aproape, eu țin legătura cu ele și totul este foarte bine. Bineînțeles că ar fi fost altceva, dacă erau alături de mine”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

Irinel Columbeanu, mândru de fiica lui, Irina

Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica lui, Irina. La 15 ani, adolescenta știe ce vrea să facă pe viitor și partiicpă la o mulțime de activități extrașcolare. Fostul afacerist a declarat că fiica sa visează să devină avocat și studiază din greu pentru a-și îndeplini visul. Mai mult, Irina participă la procese simulate, iar implicarea de care dă dovadă i-a fost recunoscută în Malibu.

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a participat la o gală în care au premiați cei care au adus servicii comunității din Malibu. Între cei menționați s-a numărat și Irinuca.

Cum se simte Irinel Columbeanu, după ce a suferit un AVC

În ultima perioadă, Irinel Columbeanu s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. După ce și-a lansat primele două cărți bibliografice, starea de sănătate a fostului afacerist s-a înrăutățit. Irinel Columbeanu a ajuns pe mâinile medicilor, deoarece a suferit un atac vascular cerebral. Fostul soț al Monicăi Gabor a fost operat de urgență. Recent, Irinel a declarat că se simte bine și că trebuie să meargă la spital pentru o reevaluare neurologică.

Sensibil, dar bine.  Da, pe 2 iunie sunt programat la spital la o ‘re-evaluare neurologică’. Evident, că țin regim și, din păcate, sunt condamnat să îl țin tot timpul„, a mai spus fostul soț al Monicăi Gabor.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter