Horoscop lunii iunie 2022 pentru toate zodiile

Publicat pe

Horoscopul lunii iunie 2022 vine cu multe schimbări pentru mulți nativi! În timp ce unor semne zodiacale le va surâde norocul în dragoste, pentru alți nativi se anunță mari oportunități, ce nu ar trebui sub nicio formă ratate. Iată ce spun astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop iunie 2022 – BERBEC

Ai muncit mult în ultima perioadă și corpul îți transmite să iei o pauză. Pune frână proiectelor nu foarte importante, pune-te pe primul loc și odihnește-te. Nu permite stresului să pună stăpânire pe viața ta. Riști un burnout!

Horoscop iunie 2022 – TAUR

Trecutul te ajunge din urmă, ies la iveală frustrări mai vechi, tot ce ai reușit să ierți, dar să nu uiți te răscolește în această lună. Trăiește în prezent, fă pace cu ce a fost, pune pe primul loc ce va fi. Nu te ajută cu nimic să răscolești relații, evenimente vechi!

Horoscop iunie 2022 – GEMENI

Reușești să exprimi mult mai bine ceea ce gândești și ce simți, transmiți exact ceea ce-ți dorești să afle oamenii despre tine, iar relația cu șefii și colegii de muncă va avea doar de câștigat. Ai grijă, totuși, la Mercur, că poate da lucrurile peste cap când nu te aștepți!

Horoscop iunie 2022 – RAC

Iunie = Love pentru tine! Ai fluturi în stomac, te simți atractivă, ai încredere în tine, cucerești pe oricine cu energia ta bună. Nu-ți fie teamă să fii exigentă și folosește această oportunitate pentru a stabili noi relații sau doar flirturi ocazionale!

Citește și: Zodii nocturne.Ce înseamnă și care sunt caracteristicile 

Citește și: 4 zodii care au parte de cele mai multe eșecuri în viață

Citește și: Top 5 cele mai ghinioniste zodii în dragoste

Horoscop iunie 2022 – LEU

Luna asta este un adevărat carusel emoțional pentru tine! Ies la suprafață nemulțumiri pe care le-ai ascuns bine în ultimele luni sau chiar ani, iar acum ajungi în situații care te vor înfuria. Rezistă negativității celorlalți și rămâi calmă!

Horoscop iunie – FECIOARĂ

Te urmăresc tristețea și nemulțumirea în acest interval. Poate fără motiv, simți că toate sunt împotriva ta, nu te poți concentra și nici duce la bun sfârșit nimic. Din cauza acestei anxietăți, ai tendința de a te răzbuna pe ceilalți. Dar nu e o soluție.

Horoscopul lunii iunie – BALANȚĂ

Parcă s-a micșorat ziua pentru tine la început de vară, iar asta deoarece nu reușești să te aduni deloc și să faci o listă de priorități. Ai tendința să te implici în mai multe proiecte decât poți duce acum, și asta se lasă cu eșec, de obicei. Ia-le pe rând!

Horoscop iunie 2022 – SCORPION

Emoțiile Scorpionilor vor influența puternic tot ce se petrece în jurul lor în luna lui Cireșar. Ca sfat, nu lua personal acest lucru, nu totul are legătură cu tine, chiar dacă ai impresia asta. Detașează-te și trăiește în contul tău, cu emoțiile tale!

Horoscopul lunii iunie – SĂGETĂTOR

Iunie este poarta prin care treci într-o nouă etapă a vieții tale! Te detașezi de trecut, tragi linie și te pregătești pentru ceea ce vei trăi. Ascultă-ți corpul și oferă-i atât exerciții fizice, cât și odihnă. Rezervă-ți timp pentru lucrurile care te fac fericită!

Horoscopul lunii iunie – CAPRICORN

Simți nevoia să te așezi la casa ta, duci dorul unei relații stabile. Te-ai distrat în ultima vreme, ai făcut tot ce ai vrut, nu te-ai gândit la nimeni și nimic în afară de tine, dar ceva se schimbă în iunie. Ai nevoie de liniște, de un loc pe care să-l numești „acasă.

Horoscop iunie 2022 – VĂRSĂTOR

În sfârșit te vei putea elibera de trecut și vei putea să te bucuri de prezent. Dar vei avea tendința de a folosi greșit acest lucru și ai putea răni unele persoane prin egoismul (aparent) de care dai dovadă. Pune-te pe primul loc, dar gândește-te și la cei din jur!

Horoscop iunie 2022 – PEȘTI

Este o lună a schimbărilor. S-ar putea încheia relații care scârțâie sau locuri de muncă unde oricum nu erai împlinită. Depinde de tine cum gestionezi situațiile și cum transformi ceva aparent trist și grav în situații menite să te împingă spre ceva mai bun!

Sursa foto: pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter