Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Doamna Mioara: "Nu îmi doresc o noră ca ea"

Publicat pe

Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Concurentul și-a luat inima în dinți și i-a pus întrebarea cea mare partenerei sale. Însă, bucuria de moment s-a transformat într-un adevărat scandal, întrucât doamna Mioara nu a putut accepta sub nicio formă că fiul ei se va căsători cu Yana.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Yana a fost cerută în căsătorie de Andrei în cadrul emisiunii Mireasa de la Antena 1. Momentul a fost extrem de emoționant, însă doamna Mioara nu s-a putut bucura deloc de acest eveniment. Femeia nu-și dorește ca fiul ei să se căsătorească cu actuala partenera, motiv pentru care a început să plângă și să facă tot felul de declarații neașteptate.

Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Doamna Mioara: "Nu îmi doresc o noră ca ea"Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Doamna Mioara: "Nu îmi doresc o noră ca ea"

Ba chiar mai multe, doamna Mioara a adăugat faptul că Yana s-a întâlnit doar cu bărbați cu bani și a interesat-o doar statul financiar. Iată declarațiile acesteia!

Citește și: Andrei și Yana de la Mireasa s-au despărțit.Care a fost motivul separării

Citește și: Ce se întâmplă cu Andrei și Yana de la Mireasa, după ce și-au oficializat relația:„Nu striga la urechea mea!'

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se stabilește câștigătorul Survivor România 2022. Cum arată regulamentul

Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa

La început păreau foarte îndrăgostiți unul de altul, însă chimia dintre ei s-a spulberat destul de repede, odată cu discuțiile aprinse care au izbucnit între ei. Declarațiile de dragoste și cuvintele frumoase s-au stins și au urmat certurile. Ei bine, după ce au anunțat că s-au despărțit, cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere acum.

În ediția de ieri, Andrei a cerut-o în căsătorie pe Yana, însă momentul a fost spulberat de ieșirea nervoasă a domanei Mioara. Femeia susține că nu o vrea ca noră sub nicio formă pe Yana și a făcut declarații neașteptate despre aceasta.

„Niciodată nu aș accepta și nu o să accept să ai o relație cu cineva doar din cauza banilor. Fetele care fac așa, așa merg, numai după bani și aventuri. Nu îmi doresc o noră ca ea, atât!

Mie nu îmi place de ea. Nu vreau să fiu marioneta nimănui. Ioana, te rog ajută-mă. Sunt râsul unor oameni, mi-au furat și fondul de ten', a spus doamna Mioara, printre lacrimi.

Ba chiar mai mult, mama nu s-a putut abține și i-a spus lui Andrei că nu mai este copilul ei, după decizia de a o cere în căsătorie pe Yana.

„Nu mă mai încânți că ești copilul meu, că ești nu știu ce, că nu ești nimic', a spus mama lui Andrei de la Mireasa.

Ce a spus Yana

Yana a reacționat și ea dur și i-a promis viitoarei sale soacre că nu o să-și vadă nepoții nici măcar o singură dată.

„O să ajungem să ne căsătorim, să facem copii, și nu o să îi dau să își vadă niciun nepot! Ne influențează relația, îmi trece pofta să stau cu tine', a spus concurenta de la emisiunea Mireasa.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter