Costin Gheorghe de la Exatlon are o fetiță superbă. I-a dedicat ei prima victorie din concurs: ”Ema, te iubește tati!”

Publicat pe

De când a intrat ca și concurent în emisiunea de la Kanal D, fratele Elenei Gheorghe a intrat și în atenția presei. Costin Gheorghe de la Exatlon are o fetiță superbă, iar prima victorie din concurs i-a dedicat-o chiar ei. Ba chiar, în cea de-a doua ediție Exatlon, Costin a purtat un tricou inscripționat cu numele micuței, Ema. 

 

Plin de încredere și cu dorință să câștige, Costin Gheorghe a venit la Exatlon, sezonul al treilea, unde vrea să demonstreze tot ceea ce poate. După ce a apărut pe micul ecran, a ieșit la iveală faptul că fratele Elenei Gheorghe a divorțat de mama fetiței sale, Adriana, de mai bine de un an. Costin Gheorghe și Adriana au împreună o fetiță de patru ani și jumătate, pe care fotbalistul o iubește ca pe ochii din cap, după cum s-a putut lesne observa din primele două emisiuni Exatlon, difuzate sâmbătă și duminică.

Acum, Ema locuiește la Mediaș împreună cu mama ei, însă, înainte ca el să plece la Exatlon, fetița venea extrem de des în București. De meționat că, după separare, Costin și Adriana au păstrat o relație cât se poate de civilizată, iar fotbalistul își vede fiica de fiecare dată când dorește: ori o aduce la el, ori o vizitează el la Mediaș, pentru ca micuța să nu resimtă efectele separării.

Costin Gheorghe de la Exatlon a reușit, în prima ediție, să aducă victoria echipei Faimoșii, apoi a mers în fața camerei și i-a transmis un mesaaj fiicei lui: „Ema, te iubește tati!”, a spus el, mândru de izbândă. Cu siguranță că, pentru fratele Elenei Gheorghe, cel mai greu în concurs va fi dorul de fiica lui.

Costin Gheorghe o alintă mereu pe fiica lui și îi face toate poftele micuței. De fiecare dată când o aduce în Bucureși, dar și atunci când o vizitează la Mediaș, Costin o răsfață, îi satisface poftele și, adesea, momentele lor tată-fiică ajung și pe rețelele de socializare.

În ediția de seara trecută de la Exatlon, Costin Gheoghe a purtat un tricou pe care era imprimat numele fetiței sale, Ema.

Costin Gheorghe de la Exatlon are o fetiță superbă. I-a dedicat ei prima victorie din concurs: 'Ema, te iubește tati!'Costin Gheorghe de la Exatlon are o fetiță superbă. I-a dedicat ei prima victorie din concurs: 'Ema, te iubește tati!'

Citește și: Fratele Elenei Gheorghe a divorțat în mare secret. Costin s-a despărțit de femeia cu care are un copil

Citește și: Începe al treilea sezon Exatlon România. Cine sunt concurenţii: Mario Fresh se luptă pentru premiul de 100.000 de euro

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter