Lavinia Pîrva, primele imagini cu burtica de gravidă din vacanța exotică! Este în Maldive, cu Ștefan Bănică Jr.

Publicat pe
Lavinia Pîrva, primele imagini cu burtica de gravidă din vacanța exotică! Este în Maldive, cu Ștefan Bănică Jr.Lavinia Pîrva, primele imagini cu burtica de gravidă din vacanța exotică! Este în Maldive, cu Ștefan Bănică Jr.

După un final de an plin, atât pentru ea, cât și pentru Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva se relaxează acum pe plajele din Maldive. Aflată în al doilea trimestru de sarcină, bruneta profită de peisaje și soare alături de celebrul ei soț. Desigur că nu a ezitat să împărtășească cu fanii săi imagini din paradisul în care se află.

După un final de 2018 spectaculos, marcat deopotrivă de vestea că a rămas însărcinată cu Ștefan Bănică, dar și de gălăgia mediatică inerentă în jurul subiectului, Lavinia Pîrva se relaxează acum pe o plajă exotică, unde se bucură de liniștea pe care ți-o conferă anonimatul.

Lavinia Pîrva: primele imagini cu burtica din vacanța exotică

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, vedeta se bucură de plajele imaculate din Maldive alături de soțul ei, împărtășind cu fanii ei din social media imagini din paradisul unde a ales să-și facă vacanța. Nu s-a limitat doar la fotografii și instastories cu peisajele. Deși nu se grăbește să arate burtica deja evidentă, Lavinia s-a lăsat imortalizată în clasica vedere de vacanță: în apă, cu pălărie și ochelari de soare.

Același lucru l-a făcut și Ștefan Bănică, dar cu un alt efect decât cel scontat. Urmăritorii săi au catalogat imaginea publicată de artist drept….ușor înfricoșătoare. 'E ciudată rău fotografia', au consemnat unii, în vreme ce un fan cu imaginație i-a scris 'wow, parcă ești Sf Ioan Botezătorul'.

Vestea că Lavinia Pîrva va devenit mămică a fost dată chiar de Ștefan Bănică, cu ocazia concertului de Crăciun susținut la Sala Palatului. „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară', le-a spus artistul, care mai are doi copii, celor prezenți în sală.

Foto: Instagram

Citește și:

Imagini din perioada în care Anda Adam și Victor Slav formau un cuplu. În 2007 tocmai se mutaseră împreună

Cătălin Botezatu vorbește despre căsătorie: „Am refuzat un mariaj aranjat!'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter