Relaţia tensionată dintre Cristina Mihaela de la "Bravo, ai stil" şi Silvia Popescu. Cum se înţeleg cele două în afara platoului de filmat

Publicat pe

Cristina Mihaela şi Silvia Popescu nu au o relaţie foarte bună după ce au făcut parte din primul sezon „Bravo, ai stil”. Iată ce relaţie tensionată este între ele!

Cristina Mihaela, cea care conduce studioul Retouch de la „Bravo, ai stil” sezonul cinci, a fost invitată la Interviurile VIVA, acolo unde a povestit detalii despre noua ediţie a show-ului, dar şi despre viaţa sa. Ea a amintit şi despre tensiunile care există în prezent cu Silvia Popescu, cea care i-a fost colegă în primul sezon al emisiunii.

„Pe parcursul competiţiei „Bravo, ai stil”, noi nu am avut foarte mari divergenţe, ba chiar eram prietene pentru că şi eu şi ea eram mai concentrate pe Andreea. Asta în ce priveau discuţiile mele cu Andreea.

Atunci când am pierdut la 0,1 procente de Silvia, ţin minte că am avut demnitatea să o îmbrăţişez, am felicitat-o, ba chiar a doua zi am scris un mesaj pe Facebook în care am scris că Evolette e mândră de ea. După sfârşitul emisiunii Bravo, ai stil eu nu am mai păstrat legătura cu ea. Ea a intrat în All Stars, ţin minte că i s-a dat şi oportunitatea de a face parte din show-ul acesta, cam ce fac eu acum, numai că în culise.

Înţeleg acum, după ce eu am primit şansa să fac parte din noul proiect „Bravo, ai stil”, că a scris nişte chestii pe Facebook, am primit mesaje de la urmăritorii mei cum că nu mă pricep, că nu meritam eu. (…) 

Nu mi se pare demn pentru că şansa asta am primit-o eu abia după ea. Eu nu am comentat în niciun fel câştigurile sau pierderile din viaţa ei. I-aş mulţumi din suflet dacă nu ar face-o nici ea. „, a spus Cristina Mihaela exclusiv pentru VIVA!.

 

Drama Silviei de la „Bravo, ai stil”

Silvia Popescu, câştigătoarea „Bravo, ai stil All Stars!'. Vedeta ne-a povestit în exclusivitate că a trăit o poveste intensă de iubire cu tatăl fetiţei sale, Evolette, de care s-a despărţit. Încă se mai iubesc, ţin legătura. Împreună au trecut prin momente dificile, ea chiar a pierdut o sarcină!

L-a cunoscut la 19 ani, pe când ieşea des în club. Timp de ani de zile s-au iubit intens. El era milionar, avea multe afaceri, iar ea studentă în Bucureşti. S-au despărţit apoi, s-au împăcat cu o singură condiţie, să facă un copil. Din păcate, Silvia a pierdut primul copil, la trei luni. Bucuria a venit în viaţa lor, când la o lună după vestea neplăcută a aflat că era însărcinată. Evolette este rodul iubirii lor, cea mai preţioasă minune.

Foto: Colaj

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter