CRBL a vândut toate proprietățile din România pentru a se muta în Spania: "Am plecat cu 3 camioane"

Publicat pe

CRBL este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. În urmă cu câțiva ani, artistul a decis să înceapă o nouă viață în Spania, alături de familia sa. Astfel, fostul concurent de la Survivor România și-a vândut toate proprietățile din țară, pentru a se muta în străinătate. CRBL a făcut dezvăluiri inedite despre mutare, dar și despre planurile de viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de doi ani, CRBL locuiește în Spania, cu toată familia. Acum, pentru ei acasă este Marbella, iar de-a lungul timpului s-au confruntat cu dificultăți, dar au reușit să le depășească împreună. După ce s-a întors de la Survivor România, CRBL a povestit ce a însemnat pentru el mutarea din România, dar și cum a reușit să ia această decizie.

CRBL a vândut toate proprietățile din România pentru a se muta în Spania: "Am plecat cu 3 camioane"CRBL a vândut toate proprietățile din România pentru a se muta în Spania: "Am plecat cu 3 camioane"

CRBL și Elena, soția sa, au mers în vacanță în Spania, în urmă cu aproximativ șapte ani, iar de atunci s-au îndrăgostit de această țară. Cei doi au decis să experiementeze viața de peste hotare, așa că s-au mutat alături de fiica lor în Marbella. Cu toate astea, artistul nu a renunțat definitiv la țara sa natală, iar când i se făcea dor, se întoarcea la familia sa.

Citește și:Cât de greu i-a fost lui CRBL să stea izolat în spital la Survivor:„A fost cel mai…'

Citește și: CRBL, despre colegii de la Survivor:”Nu vreau să dau nume, dar…” / Ce spune despre Laura Giurcanu

Citește și: De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public:„Niciodată nu o să…'

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 20 de ani. Mesajul artistului:„Nu mă face bunic încă, te rog'

CRBL a vândut toate proprietățile din România, după ce s-a mutat în Spania

După ce s-a întors de la Survivor România, CRBL este bucuros că și-a văzut soția și fiica. Artistul a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre mutarea sa din țară, dar și ce planuri are pentru viitor. Artistul și Elena, soția sa au fost atrași de Spania, luând decizia de a se muta pentru un an, împreună cu fiica lor. Ulterior, aceștia au revenit în țară, după iar au plecat în Spania. Cântărețul a declarat că a făcut naveta între cele două țări de multe ori. În urmă cu doi ani, CRBL și-a vândut proprietățile din România, după ce s-a mutat în Spania.

„Acolo începeam să cunoaștem ce înseamnă Spania, a trebuit să ne facem acte, Alessia a început la școală, se descurca foarte bine, am început să simțim spaniolul, cel turist și localnicul. Apoi am revenit în țară, un an, un an și ceva am stat pentru că am avut tot felul de proiecte. Am stat aici și apoi am mers iar în Spania. În România dai de alte minusuri pe care în Spania nu le găsești și dai de greu aici, compari și mintea se joacă. (…)

Elena zicea că ia uite unde stăm noi, când casa noastră frumoasă e în România. Și când am plecat a doua oară, am vândut tot să nu ne mai gândim la așa ceva.Și am zis că ce facem atunci când venim în țară, că mai avem treabă. Și am făcut un schimb, am păstrat un apartament în care să stăm provizoriu, cum stăm și acum. Asta ca să nu mai avem la ce să ne întoarcem”, a declarat CRBL.

CRBL: „Am plecat cu 3 camioane”

Artistul consideră că atunci când a decis să se mute în Spania știa că poate controla de acolo tot ce putea să facă cu muzica. CRBL mărturisește că a plecat cu camioane când s-a mutat din țară.

Plecarea nu a fost pentru o supărare, credeam că am făcut destule și că aș putea controla de acolo ce aș mai putea face cu muzica, o emisiune. Am plecat cu tot, cu 3 camioane, cu studio video, audio, cu casă, cu schi', a explicat el în podcastul lui Cătălin Măruță.


CRBL vrea să revină în România

CRBL, Elena și fiica lor, Alesia, locuiesc în prezent în Spania. Cu toate astea, artistul se gândește să revină în România. Momentan, cântărețul mărturisește că nu a luat o decizie, dar că se gândește foarte bine la viitorul fiicei sale.

Acum iar avem gândul de întoarcere. Nu ne mai putem juca așa, pentru că Alessia are 12 ani, nu ne mai putem juca. Dacă ne întoarcem aici, cam aici ar trebuie să rămânem. Cel puțin o perioadă lungă, până la pensie. Încă ne gândim, avem discuții și analizăm, avem teamă, pentru că nu știm care e decizia corectă. (…) Peste o lună cred că suntem în Spania să terminăm școala, mai ales până în iunie. Apoi nu știu să răspund. E o întrebare atât de grea. Nu știu', a mai spus artistul.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter