Cristi Borcea, în vacanță cu Valentina Pelinel și copiii lor, după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum s-au fotografiat

Publicat pe

După ce a scăpat de infecția cu covid-19, Cristi Borcea, Valentina Pelinel și restul familiei au plecat împreună la munte. Cei doi le-au luat pe gemene și pe fiul lor și au plecat la munte, pentru o scurtă vacanță. Cei patru s-au fotografiat împreună și formează o familie frumoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au plecat în vacanță alături de fiul lor, Cristian Milan și gemenele Rania Maria și Indira Maria, de unde au postat și fotografii.

Cristi Borcea, în vacanță cu Valentina Pelinel și copiii lor, după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum s-au fotografiatCristi Borcea, în vacanță cu Valentina Pelinel și copiii lor, după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum s-au fotografiat

'Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist.', declara despre familia sa, cu puțin timp în urmă, Cristi Borcea.

Cristi Borcea și fiul său, Patrick, s-au infectat cu COVID-19

Cristi Borcea și fiul său cel mare, Patrick, s-au infectat cu COVID-19! Fostul acționar al Dinamo a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate și a celorlalți membri ai familiei: cum se simt Valentina Pelinel și ceilalți copii la acest moment.

După ce au existat speculații potrivit cărora afaceristul ar fi fost internat de urgență în spital, Cristi Borcea a ținut să facă primele declarații privind starea sa de sănătate.

El a confirmat că el și fiul lui s-au îmbolnăvit de COVID-19 și s-au izolat de ceilalți. Cristi Borcea este asimptomatic, iar la acest moment a precizat că se simte bine, fără să fi fost nevoie de spitalizare.

Citește și: Scandal monstru între Mircea Badea și Dorian Popa. Prezentatorul Tv s-a enervat la culme:’Trebuie să îl bage la pușcărie’

Citește și: Delia a dezvăluit că suferă de o boală rară!Cu ce probleme se confruntă artista

Citește și: Karmen a avut COVID-19! Cum se simte acum:„E foarte dificil acest virus’

„Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020, a declarat Borcea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter