Cristian Boureanu, condamnat la 1 an și 9 luni de închisoare. Amendă usturătoare pentru Laura Dincă

Publicat pe

Veste neașteptată în showbiz! Cristian Boureanu a fost condamnat la 1 an și 9 luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității, în dosarul de ultraj. Decizia este definitivă.

În anul 2017, în atenția presei a fost un scandal neașteptat, după ce Cristian Boureanu a avut o altercație cu un polițist. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat pe fostul politician, Cristian Boureanu, la 1 an şi 9 luni de închisoare cu suspendare şi 90 de zile de muncă în folosul comunităţii în dosarul de ultraj.

Fostul deputat nu este singurul care a fost pedepsit. Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, ,a fost condamnată de instanţă la o amendă penală în cuantum de 2000 lei, potrivit spynews.ro.

În noaptea de 9 iunie 2017, Cristian Boureanu a fost oprit în trafic, în Sectorul 1 al Capitalei de către un echipaj de poliţie rutieră. Fostul politician a fost acuzat că a fost violent cu un polițist care i-a cerut actele de identificare. Agentul a reacţionat şi l-a lovit pe Cristian Boureanu, iar acesta a căzut la pământ.

„A refuzat să prezinte documentele devenind din nou recalcitrant şi lovind în zona inghinală cu piciorul un poliţist şi prinzându-i acestuia mâna în uşă', a declarat atunci Ovidiu Munteanu, de la Brigada Rutieră.

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter