Raluca Silea rupe tăcerea după despărțirea de Victor Slav. În ce relații a rămas cu fostul iubit

Publicat pe

Nimeni nu a bănuit că după despărțirea de Bianca Drăgușanu, în viața lui Victor Slav a apărut o femeie care a reușit să-l facă fericit. Raluca Silea și prezentatorul TV de la Kanal D au avut o relație de aproape un an. Bruneta a făcut primele declarații despre despărțirea lor.

Au avut o relație de aproximativ un an, dar timp de 6 luni nimeni nu a știut că Victor Slav și Raluca Silea formează un cuplu. Discret au format un cuplu și tot la fel de discret s-au despărțit. Nu se știe dacă între Raluca și Victor Slav mai este cale de împăcare, dar cei doi au rămas în relații bune.

Motivul pentru care cei doi și-au spus adio nu se cunoaște, însă cert este că decizia a fost de comun acord. Pe una dintre rețelele de socializare, Raluca Silea a primit mai multe întrebări despre fosta ei relație cu Victor Slav. Mulți au fost curioși să afle dacă cei doi au rămas prieteni, lucru care a fost confirmat de brunetă.

Raluca Silea este o iubitoare de animale și are o pisică, pe care a fost nevoită să o trimită la părinții ei, pentru că Victor Slav este alergic la pisici. Bruneta ar fi făcut orice de dragul iubitului ei și ca relația lor să funcționeze, mai ales că Raluca Silea își dorea să se căsătorească și să aibă copii.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter