Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit după cinci luni de relație: "Cel mai frumos cadou de la destin..."

Publicat pe

După despărțirea de Laura Dincă, Cristian Boureanu părea că și-a găsit liniștea. Însă, la nici cinci luni de atunci, bărbatul a anunțat că s-a despărțit și de Cristina Belciu. Fostul parlamentar a declarat că a fost vorba de o separare de comun acord, și-au strâns mâinile și au plecat mai departe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva luni, Cristian Boureanu anunța că și-a găsit fericirea în brațele Cristinei Belciu. Cei doi amorezi au decis să le arate și celorlalți cât de mult se iubesc, postând diferite fotografii împreună. Astfel, toată lumea din mediul online a crezut că fostul parlamentar o să facă pasul cel mare alături de femeia cu 26 de ani mai tânără.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit după cinci luni de relație: "Cel mai frumos cadou de la destin..."Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit după cinci luni de relație: "Cel mai frumos cadou de la destin..."

 „Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât și Cristian ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza', declara Cristina Belciu, pentru VIVA!.

Citește și: Cristian Boureanu, prima poză cu noua iubită, Cristina Belciu.Cum s-au fotografiat în intimitate

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu, primele declarații despre relația lor:Se lovește în noi cu prejudecăți’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Roxana Vancea la doar două săptămâni de la naștere.A pozat în lenjerie intimă

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună:’Un pas important pentru relația noastră’

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit

În urmă cu puțin timp, Cristian Boureanu a anunțat despărțirea de Cristina Belciu, românca comparată cu Monica Bellucci. Separarea a fost de comun acord, iar fostul parlamentar a oferit primele declarații despre ceea ce se întâmplă în viața lui la momentul actual.

A ținut să îi mulțumească pentru tot ce au trăit împreună și chiar a spus că a fost cel mai frumos cadou de la destin.

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!', a spus el, potriviti Cancan.

De asemenea, și Cristina Belciu a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener de viață.

 „Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră.

Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!', a declarat Cristina Belciu pentru sursa menționată anterior.

Cum s-au cunoscut Cristian Boureanu și Cristina Belciu

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au cunoscut pe data de 1 Decembrie, la un restaurant select de pe Șoseaua Nordului și se pare că a fost dragoste la prima vedere.

Relația cu modelul vine după despărțirea politicianului de Laura Dincă, după 6 ani de relație.

sursă foto- Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter