S-au despărțit sau nu Cristi Daminuță și soția lui, după 5 luni de căsnicie? Fotbalistul a făcut primele declarații: "Am decis împreună..."

Publicat pe

Pe 1 aprilie, Cristian Daminuță și soția lui, Mădălina au lăsat de înțeles că mariajul lor este pe butuci. La 5 luni de la nuntă, cei doi și-au șters pozele de pe rețelele de socializare și fanii cuplului au intra în panică.

S-au despărțit sau nu Cristi Daminuță și soția lui, după 5 luni de căsnicie? Fotbalistul a făcut primele declarații: "Am decis împreună..."S-au despărțit sau nu Cristi Daminuță și soția lui, după 5 luni de căsnicie? Fotbalistul a făcut primele declarații: "Am decis împreună..."

Ulterior, fotbalistul a revenit cu o declarație și a liniștit pe toată lumea: a fost o glumă!

„După cum bine știți, ieri a fost 1 aprilie. Așa ca, împreună cu soția mea, am decis să alarmăm' puțin lumea din jurul nostru. Suntem ok. Este totul în regulă. A fost doar o glumă, o glumă care și-a atins scopul. Adică v-am indus puțin în eroare', a declarat Daminuță, la Antena Stars.

„Suntem împreună, suntem bine și așteptăm să treacă pandemia aceasta. Va doresc multă sănătate și aveți grijă de voi! Stați în casă!', a mai spus fotbalistul.

Citește și:

Cristi Daminuță s-a însurat, la mai puțin de un an de la divorț. Actuala soție a fotbalistului seamănă foarte bine cu fosta!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter