Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a divorțat după 26 de ani de căsnicie: "Am aflat după cinci ani că mă înșală"

Publicat pe

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a divorțat după 26 de ani. Afacerista a aflat că soțul ei o înșală, așa că a decis să pună punct relației. În cadrul unui podcast, jurata a vorbit deschis despre mariajul cu Roberto, dar și cum se înțelege acum cu acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette, a acceptat să facă parte din proiectul Imperiul Leilor. Deși și-a creat un renume în lumea afacerilor, vedeta a încercat să-și țină viață personală departe de ochii curioșilor. Ei bine, de curând, a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit deschis despre mariajul cu Roberto, fostul ei soț.

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a divorțat după 26 de ani de căsnicie: "Am aflat după cinci ani că mă înșală"Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a divorțat după 26 de ani de căsnicie: "Am aflat după cinci ani că mă înșală"

„Leoaica” și-a deschis sufletul și a spus care a fost motivul pentru care a decis să pună punct unei căsnicii care a durat 26 de ani. Iată ce a mai spus Cristina Bâtlan despre relația pe care o are acum cu fostul soț.

Citește și: Cine este Cristina Bâtlan, investitor la Imperiul Leilor.A renunțat la avocatură pentru pantofi

Citește și: Drama juratului de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan.Fiul ei a avut 815 grame la naștere și șanse minime de supraviețuire

Citește și: Cum are grijă Ilinca Vandici de banii familiei:'Sunt darnică, dar nu cheltuitoare'

Citește și: Anamaria Prodan, îndurerată la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan:„Asta este drama vieții mele, nu divorțul’

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a divorțat după 26 de ani

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a divorțat de Roberto Bâtlan după 26 de ani. Motivul a fost infidelitatea, iar jurata de la emisiunea de la Pro TV a aflat abia după cinci ani că partenerul ei ducea o viață dublă.

Femeia nu și-a imaginat vreo secundă că soțul ei putea să o mintă pe față, asta până când o persoană a venit și-a deschis ochii. Ulterior, a decis să se despartă de el și să plece în India, pentru a se descoperi.

„Eu nici nu am aflat. E ram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală.Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești.Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt.” , a mărturisit femeia de afaceri.

Nu a vrut să îl ierte, așa că a depus imediat actele de divorț. Ani la rând s-a gândit la ceea ce s-a întâmplat și a realizat că vina a fost de ambele părți. Cristina Bâtlan chiar și-a recunoscut că și-a dedicat prea mult timp carierei și a pus relația pe locul doi, iar de aici poate ar fi pornit totul.

„Într-o relație, nu e unul de vină, sunt amândoi de vină. De ce era mai de vină Roberto că și-a găsit pe cineva decât eu, care nu îl vedeam pe el? În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna. Nu puteam să accept așa ceva. Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Aveam zile când mă gândeam de ce mie, este vorba doar de ego. Li se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu ai fost atent la ce ți se întâmpla ție? Business-ul era deasupra relației.”, a adăugat afacerista.

Cum se înțelege Cristina Bâtlan cu fostul soț

Chiar dacă relația lor s-a terminat în condiții grele, au decis să rămână prieteni și să se sprijine reciproc. Ba chiar mai mult, jurata de la Imperiul Leilor a fost prezentă la nunta lui Roberto cu actuala soție.

Am vrut să facem o schimbare. Nu există iubire mai mare decât să îl lași pe omul de lângă tine liber. Mi se pare că iubirea este mai mare atunci, pentru că este evident că eu nu îl folosesc și el nu mă folosește pe mine. Dacă ai fi stat cu cineva 26 de ani și l-ai fi cunoscut ca pe buzunarul tău, după 26 de ani un om poate să descopere altceva. În acel moment n-am înțeles, am simțit că e cea mai mare trădare. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă.”, a mai spus Cristina Bâtlan, în podcastul amintit.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter