Cum are grijă Ilinca Vandici de banii familiei: "Sunt darnică, dar nu cheltuitoare"

Publicat pe

Ilinca Vandici a dezvăluit cum are ea grijă de banii familiei, așa încât să aibă tot ce îi trebuie, fără să ajungă pe zero cu bugetul casei. Ilinca Vandici spune că ea și soțul ei au banii la comun și fiecare cheltuie atât cât are nevoie, fără ca celălalt să-i facă apoi capul calendar. Totuși, Ilinca Vandici recunoaște că ea nu e cheltuitoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Atunci când vine vorba de banii casei, Ilinca Vandici este de modă veche. Din ziua în care au devenit o familie, ea și soțul ei au decis să aibă totul la comun, diferit față de cum se procedează în ziua de astăzi, când cuplurile își țin banii separat.

Cum are grijă Ilinca Vandici de banii familiei: "Sunt darnică, dar nu cheltuitoare"Cum are grijă Ilinca Vandici de banii familiei: "Sunt darnică, dar nu cheltuitoare"

Ce spune Ilinca Vandici despre banii familiei ei

Prezentatoarea „Bravo, ai stil!”, Ilinva Vandici, a dezvăluit cum ea, împreună cu partenerul ei, reușesc să își gestioneze bugetul. Vedeta spune că în familia ei nu au fost niciodată probleme din această privință, iar banii câștigați de cei doi sunt mereu folosiți în scopuri comune.

„Pe rețelele de socializare totul este perfect și minunat. Totul este ca la carte, lumea face lucruri, la nivel declarativ, exact așa cum ar trebui. În realitate, nu cred că lucrurile stau deloc așa.

Suntem foarte buni cu toții la sfaturi, dar nu să le și urmăm. La noi în familie lucrurile sunt extrem de relaxate din punctul ăsta de vedere.

Folosim banii și ai mei, și ai lui Andrei în scopuri comune, fără să ne gândim cine cheltuiește pentru ce.

Nu sunt o tipă extrem de cheltuitoare. Reușesc să îmi achiziționez ce îmi doresc, să iau ce este nevoie pentru copil, să ofer cadouri. Sunt o tipă darnică, dar nu cheltuitoare, nu arunc cu banii', a povestit Ilinca Vandici pentru Impact.ro.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor:’Lucrurile au luat o întorsătură urâtă’/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, adevărul despre veniturile din televiziune: „Deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele…’/ EXCLUSIV

Ilinca Vandici a avut probleme cu banii în trecut

Ilinca este pe propriile picioare încă de la vârsta de 19 ani. A trăit momente când avut bani să-și satisfacă orice dorință, dar și momente când a rămas fără bani, așa că a învățat să prețuiascp fiecare leu câștigat.

„Mi s-a întâmplat o dată să rămân fără bani. Vânam de ceva vreme o pereche de sandale destul de scumpe, știe toată lumea că sunt pasionată de încălțăminte. Mi-am făcut curaj și m-am dus și le-am cumpărat și am rămas cu puține resurse financiare.

Însă mândria asta, dorința de a le demonstra părinților că am reușit, că sunt independentă, m-au împiedicat să sun la tata și să îi cer bani.

Nu rezonez cu ideea de a cere bani împrumut, nu am cerut niciodată', a mai povestit Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici are încredere oarbă în soțul ei

Ilinca Vandici își asumă public faptul că soțul ei este mult prea important pentru ea și fiul lor, încât nu crede că există vreo greșeală pe care să nu o poată trece cu vederea.

„Nu sunt o parteneră cicălitoare, mi se pare că este un consum de energie absolut irelevant să îți investighezi partenerul. Am avut și eu în trecut, în adolescență, câteva episoade în care nu neapărat am căutat, ci mi s-au arătat efectiv lucruri.

Dar eu nu m-am trezit niciodată dimineața cu gândul de a-mi investiga partenerul. Consider că este aberant să faci asta.

Dacă ești într-o relație înseamnă că ai încredere în cel de lângă tine și trebuie să îți trăiești povestea frumos. Dacă vei căuta este posibil să găsești și ceva de care să te legi, ceva care să nu îți fie pe plac, dar eu nu sunt omul conflictului, nu caut discuții, certuri. Dimpotrivă, le țin cât de departe pot de mine și de familia mea', a mai spus prezentatoarea TV.

Ilinca Vandici i-ar ierta orice soțului ei

În cei 5 ani căsnicie pe care îi vor împlini în luna octombrie, Ilinca și Andrei au avut parte și de momente mai puțin plăcute. Însă de fiecare dată au reușit împreună să treacă peste.

„Sunt multe lucruri pe care în urmă cu câțiva ani nu le-aș fi iertat. Să nu îmi răspundă la telefon, să nu îmi spună unde este, sunt multe lucruri mărunte pentru care aș fi luptat cu sabia în mână acum ceva vreme. Am învățat să gestionez mult mai ușor situațiile care în trecut nu îmi plăceau. Dacă s-ar fi întâmplat acum nu ar mai fi o tragedie pentru mine, așa cum erau acum câțiva ani.

Eram o adolescentă, încă nu aveam maturitatea de care este nevoie într-o relație solidă. Dacă primeam această întrebare înainte să mă căsătoresc, să rămân însărcinată și să îl avem pe Zian, să mă bucur de viață și de familia mea, aș fi dat un răspuns destul de amplu în care aș fi spus că eu niciodată nu voi accepta extrem de multe lucruri din partea partenerului meu de viață.

De când am o familie alături de Andrei și de fiul nostru, percepția mea asupra lucrurilor s-a schimbat mult. Am devenit mult mai cerebrală, mai empatică, mai tolerantă. Încerc să înțeleg fiecare stare, situație prin care trece Andrei. La fel fac și cu Zian. Și sunt convinsă că dacă Andrei ar face ceva ce nu mi-ar plăcea, acest lucru nu ar fi din răutate. Sunt rătăciri de moment pe care le-aș trece cu vederea', a mai declarat Ilinca pentru Playtech.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter