Dan Negru, adevărul despre veniturile din televiziune: „Deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Dan Negru este recunoscut ca fiind zgârcitul suprem al breslei sale, după cum recunoaște chiar el, dar cu toate astea susține că nu a pus niciodată preț pe bani atunci când a venit vorba despre profesia sa. Pasiune a avut întotdeauna întâietate: „Banii pot fi răspunsul, dar niciodată întrebarea', subliniază prezentatorul care de curând s-a mutat de la Antena 1 la Kanal D.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu te ferești niciodată să vorbești despre ceea ce înseamnă salariu. Tind să cred că nu televiziunea este principala ta sursă de venit, acum, dar vreau să te întreb ce înseamnă un salariu mulțumitor pentru un prezentator TV de calibrul tău.

Toți angajatorii mei pot confirma că Dan Negru negocierile mele financiare cu ei nu au durat mai mult de 10 minute. Nu am pus niciodată preț pe bani cât am pus preț pe ce trebuie să fac pentru acei bani. Degeaba câștigi mult pe termen scurt și proiectele tale nu au succes. Niciodată nu am pus preț pe bani în televiziune, deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele. Ha, ha!

Dan Negru, adevărul despre veniturile din televiziune: „Deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele...'/ EXCLUSIVDan Negru, adevărul despre veniturile din televiziune: „Deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele...'/ EXCLUSIV

Dan Negru: „Nu banii sunt întrebarea în meseria noastră'

Țin minte că, atunci când m-a sunat Titus Munteanu să prezint Festivalul Mamaia, care era vârful de audiență al acelor ani, eram atât de fericit, că m-aș fi dus pe jos până la Mamaia, nici prin gând nu mi-a trecut să-l întreb câți bani îmi dă pentru asta. Abia după festival am fost chemat la contabilitate și mi s-a spus suma pentru care am lucrat. Nu banii sunt întrebarea în meseria noastră. Da, ei pot fi răspunsul, dar niciodată întrebarea. Când începi o pasiune întrebându-te câți bani îți aduce, ea nu mai e pasiune, e corvoadă. Mi-a povestit cândva Hagi că ar fi făcut fotbal oricâți bani ar fi câștigat, pentru că era principala lui pasiune. Când faci ceva cu pasiune, zidești o parte din tine. Nu e loc de bani aici.

Citește și: Dan Negru, detalii în premieră despre emisiunea de la Kanal D:„Am toate emoțiile posibile, nu reușesc să dorm mai mult de 3 ore pe noapte'/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, secretele mariajului de 15 ani:„La noi în familie nimeni, niciodată, nu a divorțat'/ EXCLUSIV

Citește și: Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie:„Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Putin, la un pas să fie expulzată din Elveția.Activiștii au strâns 30.000 de semnături

Dan Negru: „Îmi place brandul ăsta de zgârcit'

Chiar și tu însuți faci glume pe seama glumelor care te  creionează drept zgârcit. Eu vreau să te întreb dacă tu mergi la cumpărături sau dacă știi câți bani lasă soția ta la supermarket sau cât vin facturile, lunar… Și cum te împaci cu toate acestea. Bănuiesc că-ți pui singur benzină, nu? Ha, ha!

La cât ajunge benzina, nu știu ce să mai cred. Îmi place brandul ăsta de zgârcit. Vine tot din anii trecuți, când colegii mei câștigau sume mari de bani, și atunci își luau câte o mașină bună, iar eu continuam să merg cu un Renault și cumpăram de banii ăia cărămizi. Aveam mai multă încredere în cărămizi decât în roți de mașină, ha, ha! Dar toți mă luau de zgârcit. Cu vremea, mașinile s-au depreciat și cărămizile s-au scumpit. Dar habar n-am cum e mai bine. Cumpătat sau pasionat. Probabil, copiii mei vor aprecia cărămizile luate de tata când era cumpătat și vor citi în altă cheie toate articolele despre zgârcenia lui tati.

Și, totuși, ai vreo pasiune în care investești, fără să te intereseze cât costă?

Am doi oameni în care investesc fără să mă mai intereseze cât costă: Dara și Bogdan, copiii mei. Dar să știi că avem o limită a bunului-simț. Nu suntem părinții care-și duc copiii la toate cursurile posibile, nu le distrugem copilăria încercând să-i facem oameni de știință sau savanți de renume mondial.

Dan Negru: „Mi-am drămuit banii cât să nu fiu nevoit să fac compromisuri în televiziune'

Nu trebuie să ne ascundem după deget și știe toată lumea deja că ai investit banii în diverse afaceri. Ai vreun business care n-a funcționat sau la care ai renunțat?

Nu sunt deloc om de afaceri, fac televiziune și în rest mi-am drămuit banii cât să nu fiu nevoit să fac compromisuri în televiziune. Asta îmi permite azi să fac televiziune relaxat. Publicul îi depistează pe cei care fac televiziune pentru bani. E o pasiune pe care nu poți să o faci cu angoase și cu presiunea banilor, nu dă roade.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter