Ce se întâmplă de fapt între Cristina Belciu și Cristian Boureanu, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: "Am învățat să..."

Publicat pe

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori. Cu toate astea, cei doi au petrecut Revelionul împreună, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva au decis să-și mai acorde o șansă. Fotomodelul vorbește acum despre relația cu policitianul, dar face și mărturisiri din viața profesională!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, iar politicianul a încercat să-și refacă viața alături de modelul Cristina Belciu. Cu toate astea, relația celor doi nu a durat mult și s-au despărțit după 5 luni de relație. În noaptea dintre ani, bărbatul a petrecut alături de fostul lui parteneră, motiv pentru care mulți s-au întrebat dacă nu cumva au decis să-și mai acorde o șansă.

Ce se întâmplă de fapt între Cristina Belciu și Cristian Boureanu, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: "Am învățat să..."Ce se întâmplă de fapt între Cristina Belciu și Cristian Boureanu, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: "Am învățat să..."

Într-un interviu recent, Cristina Belciu a clarificat ce se întâmplă în viața ei la momentul actual, dar a vorbit și despre proiectele pe care le are în curs de desfășurare. Iată declarațiile făcute de fotomodel!

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună, după despărțire. Cum au fost surprinși

Citește și: Cristian Boureanu, surprins alături de Laura Dincă, după despărțirea de Cristina Belciu. În ce ipostaze au fost văzuți

Citește și: Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Claudia Pătrășcanu și copiii, de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Ce făcea iubita lui în tot acest timp

Citește și: Connect-R a publicat o fotografie cu Misha și i-a dedicat un mesaj, de Ziua Femeii: „Noi, bărbații, trăim într-o iluzie’

Ce se întâmplă între Cristina Belciu și Cristian Boureanu, după ce s-a zvonit că s-au împăcat

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori în ultima perioadă. Însă, cei doi au petrecut împreună noaptea dintre ani, motiv pentru care mulți s-au gândit că au decis să-și mai acorde o șansă.

Într-un interviu recent, fotomodelul nu a oferit prea multe informații despre relația pe care o are acum cu politicianul. Ba chiar mai mult, a subliniat faptul că-și dorește să-ți țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Am învățat să mă iubesc și să mă prioritizez pe mine însămi cel mai mult. Când ești bine cu tine, emani acest lucru și devii o sursă bogată de iubire pentru cei din jur, dar și un magnet, în acest sens.

Ce semeni asta culegi. Îmi păstrez publică viața profesională, dar rămâne secretă viața privată. Cred că energiile din exterior influențează foarte mult relațiile și legăturile pe care le închegăm. Momentan, nu am nicio veste spumoasă„, a declarat Cristina Belciu, potrivit Playtech.

În schimb, Cristina Belciu a vorbit deschis despre viața sa profesională. Urmează să filmeze pentru un scurtmetraj vara aceasta, dar lucrează și la un proiect vestimentar.

Mă focusez intens pe muncă, lucrez la un proiect vestimentar, aici, în țară, iar în Italia tocmai am semnat drept ambasadoarea Festivalului de film „Luchino Visconti'.

Aștept vara, pentru a filma acolo un scurtmetraj, iar în câteva luni vă voi povesti și despre un proiect axat pe o altă latură, alături de prietena mea terapeut, pe care sunt sigură că multe fete și femei îl vor îmbrățișa„, a mai declarat Cristina, potrivit sursei citate anterior.

Ce spunea Cristina Belciu despre relația cu Cristi Boureanu

În perioada în care erau împreună, Cristina Belciu vorbea extrem de frumos despre Cristi Boreanu și că nu l-ar putea compara cu nimeni.

„Fiecare om e special în felul lui și Cristi e un om extraordinar și nu îl voi compara niciodată cu nimeni, chiar nu o să fac asta vreodată. Nu știm ce va fi, să vedem. O să vedem cu cine voi fi, cu cine nu voi fi, habar nu am’mai spunea Cristina Belciu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter