Cristina Cioran a fost discriminată din cauza vârstei: „Am simțit-o când am anunțat că…”

Publicat pe

Cristina Cioran, discriminată din cauza vârstei. Actrița se bucură de familia superbă pe care o are, alături de fetița ei, Ema, dar și de iubitul Alexandru Dobrescu. Vedeta a născut prematur la aproape 44 de ani, timp în care a fost criticată de anumiți internauți din cauză că a adus pe lume un copil, la vârsta a doua. Iată ce a declarat Cristina Cioran! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a născut primul ei copil, în vara anului trecut, la aproape 44 de ani. Fosta prezentatoare tv s-a așteptat să o aducă pe lume pe fetița ei în luna septembrie, însă a venit mai devreme, la 29 de săptămâni. 

Cristina Cioran a fost discriminată din cauza vârstei: „Am simțit-o când am anunțat că…'Cristina Cioran a fost discriminată din cauza vârstei: „Am simțit-o când am anunțat că…'

A născut prematur și s-a temut pentru sănătatea Emei, mai ales că a trebuit să mai stea sub supraveghere medicală, în condițiile în care mama sa a fost deja externată după trei zile. Fiind perioadă de pandemie, lucrurile au fost și mai delicate pentru proaspeții părinți. 

Citește și: Cristina Cioran și-a botezat fiica.Au avut trei perechi de nași

Citește și: Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu Alex Dobrescu, tatăl fetiței ei:”Nu vreau să fiu…”

Citește și: Cum se menține în formă Monica Davidescu, la 49 de ani:”Nu las niciodată…”

Citește și: De ce nu și-a refăcut viața văduva lui Dan Spătaru, nici la 18 ani de la moartea artistului:”Singurătatea este groaznică”

Cristina Cioran, discriminată din cauza vârstei pe care o are

Cristina Cioran a născut prematur la aproape 44 de ani, în vara anului trecut, iar fetița ei și a lui Alex Dobrescu va împlini, pe 18 iulie, un an de viață. Actriței i-a fost dificil imediat după externare, fiind nevoită să o viziteze doar o dată pe săptămână pe micuța lor, timp de jumătate de oră, în contextul pandemiei de coronavirus. Fiind născută prematur, fetița Ema a trebuit să mai rămână în spital, sub supraveghere medicală. Totul părea că s-a terminat cu bine, dar în preajma sărbătorilor de iarnă, cele două s-au îmbolnăvit de COVID. Din fericire, au făcut o formă ușoară a bolii și s-au recuperat rapid. Într-un interviu pentru Ego.ro, fiind invitata Danei Săvuică, Cristina Cioran a vorbit deschis despre discriminarea de vârstă în România, iar asta pentru că a simțit-o pe pielea ei în timpul sarcinii.

„Există discriminare de vârstă în România. Este una dintre țările cu cea mai mare discriminare de vârstă. Și simți asta numai când pleci în străinătate și vezi că nu există așa ceva. Vezi că oameni de toate vârstele se distrează împreună, de la puștani la oameni de vârsta a treia. Fără să își impună un anumit cod. Se respectă pur și simplu ca ființe, ca persoane.

Am simțit-o (n.r. discriminare) când am anunțat că sunt însărcinată. Erau câteva mesaje: la vârsta ta mai faci copii. Nu domle, tre să mă duc să mă spânzur, să mă arunc de pe Casa Poporului', a povestit Cristina în cadrul emisiunii Ego Life.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă