De ce nu și-a refăcut viața văduva lui Dan Spătaru, nici la 18 ani de la moartea artistului: "Singurătatea este groaznică"

Publicat pe

Sida, Văduva lui Dan Spătaru, este văduvă de 18 ani și, cu toate că este o femeie puternică, mărturisește că, în special la vârsta ei, o apasă singurătatea. Iată ce spune despre o eventuală căsătorie, dar și despre decizia pe care a luat-o la curt timp după moartea soțului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 8 septembrie 2004, Dan Spătaru înceta din viață, lăsând în urmă o soție și o fiică neconsolate, dar și milioane de fani întristați de moartea prematură a unuia dintre cei mai iubiți artiști ai României. Cântecele sale au fost fredonate de generații întregi, iar memoria sa a rămas vie după aproape două decenii… perioadă în care văduva lui încă nu a reușit să treacă de tot peste această pierdere imensă. Iată ce povestește acum Sida Spătaru despre viața ei în singurătate!

De ce nu și-a refăcut viața văduva lui Dan Spătaru, nici la 18 ani de la moartea artistului: "Singurătatea este groaznică"De ce nu și-a refăcut viața văduva lui Dan Spătaru, nici la 18 ani de la moartea artistului: "Singurătatea este groaznică"

De ce nu și-a refăcut viața văduva lui Dan Spătaru

Un artist imens și un tată și un soț desăvârșit, cum a fost Dan Spătaru, nu poate fi înlocuit, iar asta a fost și decizia pe care a luat-o Sidonia Spătaru după moartea soțului ei. După ce artistul s-a stins din viață, văduva sa nu și-a mai făcut viața, chiar dacă acum spune că singurătatea este grea.

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru a suferit ani la rând de depresie, după moartea artistului: „Am plâns în fiecare zi”

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru luptă de 17 ani cu depresia, iar recent a mai trecut un hop: „Toată durerea se ducea pe…”

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru a căzut pe stradă și a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află: „Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și…”

Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste momentele grele și peste necazuri: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV / EXCLUSIV

'Fiecare cu tabieturile lui. Sunt o fire tare, dar, la vârsta mea, singurătatea este groaznică. Eu nu pot să am grijă de mine… și îmi trebuie măritat? Am nepoată de 17 ani și jumătate, se mărită mâine-poimâine și să mă mărit eu? Păi, nici fiica mea nu e căsătorită. Eu ce să mai vreau?

Nici nu mi-a trecut prin cap să îmi refac viața. Nici nu mi-aș mai dori să mă recăsătoresc. Nu vreau! Așa am gândit de când l-am pierdut pe Dan', a declarat, pentru FANATIK, Sida Spătaru, văduva lui Dan Spătaru.

Sida și Dan Spătaru, o iubire ca-n filme

A fost dragoste la prima vedere între Sida și Dan Spătaru și s-au iubit până pe 8 septembrie 2004, când artistul i-a spus adio pentru totdeauna femeii căreia, timp de 30 de ani, i-a adus flori în fiecare zi.

Ne-am cunoscut la un turneu în ţară, a fost dragoste la prima vedere. Dan Spătaru era cap de afiş, un tânăr chipeş şi şarmant, eu eram balerină, m-a cucerit cu trandafiri roşii. Era un romantic incurabil, un adevărat cavaler. Povestea noastră a fost ca în basme. Când ne-am mutat împreună, nu exista zi să nu-mi aducă flori, cadouri multe, de oriunde venea, aducea daruri din inimă. A fost un om deosebit, un soţ perfect, povestea Sida Spătaru în urmă cu ceva timp.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă