Cristina Cioran, despre împăcarea cu Alex, tatăl fiicei sale: "A fost un șoc. S-a produs foarte mult rău"

Publicat pe

Cristina Cioran a vorbit despre împăcarea cu Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale și se declară șocată că au ajuns într-un asemenea punct, având în vedere că vorbeau despre căsătorie. Cristina Cioran nu își reproșează nimic în relația cu Alex, însă cel mai mult a durut-o că bărbatul cu care are o fetiță s-a schimbat brusc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un moment în care toată lumea se aștepta la o nuntă, având în vedere că Alex Dobrescu a afirmat în numeroase rânduri că vrea să se însoare cu Cristina Cioran, aflăm că cei doi și-au spus adio. Nu au fost dezvăluite motivele clare pentru care s-a ajuns aici, însă cert este că nu mai e loc de împăcare.

Cristina Cioran, despre împăcarea cu Alex, tatăl fiicei sale: "A fost un șoc. S-a produs foarte mult rău"Cristina Cioran, despre împăcarea cu Alex, tatăl fiicei sale: "A fost un șoc. S-a produs foarte mult rău"

Cristina Cioran spune că a încercat orice pentru ca relația cu Alex să meargă

Cristina Cioran încă este în șoc cu privire la tot ce s-a întâmplat în relația cu tatăl fiicei sale. Aceasta nu a crezut niciodată că se va ajunge la o despărțire și este încă surprinsă de schimbările pe care le-a avut Alex Dobrescu în ultima perioadă.

Nu mi-aș fi imaginat, într-adevăr, în septembrie sau în octombrie la început, că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră. Deodată a fost de nerecunoscut.

Am încercat, nu-mi reproșez nimic. Am încercat tot ce era de încercat, până când mi-am făcut băgăjelul și am plecat. La mine a fost un șoc, pentru că nu îmi venea să cred. Noi ne cunoșteam într-un fel, eram într-un fel și dintr-odată nu am mai fost.

Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite, asta cred cu adevărat..', a mărturisit Cristina Cioran, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP' cu Cristi Brancu. 

Citește și: Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport, în Italia.I s-ar fi furat bijuterii și bunuri de valoare

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns cu branula la mână. Are noi probleme de sănătate:'A fost nevoie de chestia asta…'

Citește și: Misty și Keo se căsătoresc anul viitor. Unde va avea loc nunta:„Suntem legați sufletește de…’

Cristina Cioran spune că nu mai există loc de împăcare cu Alex

Întrebată de Cristi Brancu dacă mai există vreo șansă pentru relația ei cu Alex, Cristina Cioran a mărturisit că nu mai este drum înapoi pentru ei. Aceasta este total dezamăgită de comportamentul fostului partener de viață și susține că și-a pierdut respectul față de ea.

Nu cred… Ce drum înapoi? Noi nu suntem în filme. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, în reveniri, în regăsiri, doar că în situația asta s-a produs foarte mult rău, s-a stricat și deteriorat foarte mult. S-a pierdut foarte mult respect, deci chiar dacă el își dorește… nu!', a mai spus Cristina Cioran.

Alex nu crede că Cristina Cioran va fi fericită fără el

Alex Dobrescu susține că, deși Cristina Cioran vrea să pară fericită, de fapt nu îi este deloc bine fără el.

Eu chiar am vrut să ne căsătorim (n.red Cristina Cioran), dar am văzut că suntem din dimensiuni diferite. Eu o s-o ajut pe ea și pe fiica mea, cum o ajut și pe fosta mea soție.

Ea (n. red. Cristina Cioran) nu este fericită, eu am fost fericirea ei. A rezistat cu greu lângă mine doi ani în relație. Nu a plecat de lângă mine, a fost de comun acord', a mărturisit Alex Dobrescu, în urmă cu puțin timp, într-o emisiune TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter