Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport, în Italia. I s-ar fi furat bijuterii și bunuri de valoare

Publicat pe

Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport. Se pare că frumoasa româncă s-ar fi aflat duminică, 11 decembrie pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino (Roma), în Italia. Aici ar fi căzut victimă unui infractor. Din primele indicii și primele informații, pare că persoana care a acționat în cazul Mădălinei ar fi plănuit asta în cel mai mic detaliu, cu mult timp înainte de incident. Paguba ar fi una semnificativă, căci actrița avea bunuri de valoare în geantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel, este o femeie extrem de ocupată. Merge adesea dintr-o locație în alta cu avionul, dar acum a avut parte de un incident extrem de neplăcut, care a lăsat-o și cu o pagubă semnificativă. După ce a aterizat la Roma în acest weekend, a căzut victimă unui infractor care a dat lovitura după ce a lăsat-o pe vedetă fără valiză.

Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport, în Italia. I s-ar fi furat bijuterii și bunuri de valoareMădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport, în Italia. I s-ar fi furat bijuterii și bunuri de valoare

Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport

În data de duminică, 11 decembrie, Mădălina Ghenea a aterizat pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino (Roma). I-a fost furată valiza troler, în care își ținea bijuteriile scumpe și alte lucruri valoroase, informează Il Messaggero, conform Rotalianul.

Se pare că furtul acesta nu a fost deloc făcut la întâmplare. Infractorul care a jefuit-o pe frumoasa actriță ar fi planificat totul cu mult timp înainte și ar fi acționat cu ajutorul unor complici. Mădălina Ghenea a închiriat o mașină cu 24 de ore înainte să ajungă pe aeroportul din Italia, cu tot cu un șofer. După ce a ieșit din incinta aeroportului, vedeta s-a îndreptat către zona în care o aștepta mașina respectivă.

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea fără machiaj. Frumoasa actriță s-a filmat complet naturală: „Adevăratele mele culori”

Citește și: Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane: „Du-te cu cărămida la școală'

Citește și: Ce dietă ține Mădălina Ghenea: „Pentru mine funcționează și mă simt mai bine”

Citește și: Când se difuzează Singur Acasă de Crăciun, la Pro TV, anul acesta. Unde mai poți urmări acest film în luna decembrie

Avea cu ea mai mult valize, însă geanta în care actrița transporta bijuterii prețioase și alte obiecte personale valoroase, a dispărut în mod misterios, chiar sub ochii șoferului. Mădălina Ghenea a depus o plângere la Poliția judiciară de pe aeroportul Fiumicino din Roma, Italia, iar autoritățile au demarat de urgență o anchetă în acest caz.

Criminologul italian Roberta Bruzzone a preluat cazul și lucrează ca să reconstituie întreaga dinamică a faptelor, precum și pentru a putea să identifice toți subiecții implicați. Mădălina Ghenea venea în Italia, după ce fusese înainte în Arabia Saudită. Urma să primească un premiu la Roma, în cadrul Galei Magnifica Awards Roma. Evenimentul este organizat de Tiziana Zampieri, iar în sală s-au aflatt nume mari atât din cinematografia italiană, cât și din cea internațională.

Cum se menține actrița în formă

Este una dintre cele mai frumoase românce, iar într-un interviu Mădălina Ghenea și-a dezvăluit și secretele de îngrijire personală. Se pare că se menține în formă cu ajutorul postului intermitent. Acesta este și preferatul multora de la Hollywood.

Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut’, a povestit aceasta pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter