Sonia Argint iubește din nou, după divorț: "Cred în căsnicie și în puterea cuplului"

Publicat pe

Sonia Argint iubește din nou, după divorț! Ea și fostul său soț, Horațiu Ionescu, au decis să se despartă, în pandemie, după 18 ani de relație, dintre care 15 ani de mariaj. După divorțul părinților, cei doi băieți ai lor au rămas să locuiască alături de mama lor. Iată că a apărut un nou bărbat în viața Soniei Argint și vedeta nu spune „nu” unei noi căsnicii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta de la TVR a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală și a preferat să-și țină familia departe de ochii presei. Vestea divorțului de Horațiu Ionescu i-a luat prin surprindere pe toți. Și așa cum era de așteptat, având în vedere discreția ei, Sonia Argint are un nou iubit a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie deocamdată.

Sonia Argint iubește din nou, după divorț: "Cred în căsnicie și în puterea cuplului"Sonia Argint iubește din nou, după divorț: "Cred în căsnicie și în puterea cuplului"

Sonia Argint are un nou iubit, după divorț

Sonia Argint a fost întotdeauna discretă cu viața ei de familie, iar recent a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după despărțire, dar și despre noua relație. Întrebată dacă există cineva în viața ei acum, vedeta TVR a confirmat, dar fără a dezvălui cine este noul său iubit.

Bineînțeles că există, iar posibilitatea recăsătoriei sigur, eu sunt deschisă așa cum am afirmat: cred în familie, cred în căsnicie și mai presus de orice cred în puterea cuplului, cred că acolo unde sunt doi energia este una mult mai puternică și are acea capacitate de a construi. Sigur, sunt o adeptă a vieții în doi„, a declarat Sonia pentru playtech.ro.

Viața mea privată este privată în sensul în care expunerea publică în social media nu văd de ce ar exista. Viața mea privată este privată doar pentru publicul larg„, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și:Sonia Argint a divorțat în secret de Horațiu Ionescu:’Am evoluat diferit. Mi-am reorganizat viața’

Citește și:Ce dietă ține Sonia Argint pentru a se menține în formă:„Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc…’

Citește și:Giorgos Athanasiadis, primele declarații despre relația cu Elena Ionescu:„Lucrurile evoluează frumos și…’

Sonia Argint: „Vreau să mă concentrez pe relația cu băieții mei'

Sonia Argint are o relație specială cu cei doi băieți ai săi. Vedeta a dezvăluit în urmă cu ceva timp că în ultimii doi s-a reorganizat și vrea pe viitor să se axeze pe relația cu cei doi ai săi.

Perioada următoare este pentru mine o perioadă în care vreau să mă concentrez pe relația cu băieții mei. Amândoi au nevoie de multă comunicare și sprijin pentru că sunt în acea perioadă a vieții în care trebuie să decidă care este drumul pe care merg în viață mai departe„, a mai spus vedeta.

Ce spune Sonia Argint despre divorțul de Horațiu Ionescu

Sonia Argint a declarat că a așteptat doi ani de zile până să anunțe că s-a separat oficial de fostul ei soț, Horațiu Ionescu. Pe blogul ei, prezentatoarea tv a povestit că viziunea diferită asupra vieții a contribuit la separarea lor.

În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune.

Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive.„, a scris Sonia.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter