Laurențiu Duță, apariție rară alături de soție. Urare emoționantă pentru Ianula: "De o viață..."

Publicat pe

Laurențiu Duță este cunoscut de o țară întreagă. A cunoscut celebritatea cu trupa 3 Sud Est și a reușit să rămână în topul celor mai apreciați artiști de la noi, de-a lungul timpului. Însă, deși se cunosc detalii despre cariera lui, când vine vorba despre viața personală, cântărețul își ține familia departe de ochii curioșilor. De data aceasta însă, cântărețul a ținut să facă publică o urare emoționantă, de ziua soției sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi se iubesc și acum ca la început. Au împreună o fiică, pe nume Lorena, iar în data de 29 septembrie au împlinit 29 de ani de relație. Laurențiu Duță povestea în trecut că formează un cuplu cu partenera lui de viață încă de când erau amândoi doar niște elevi de liceu. Cu toate că Ianula Duță are conturi active pe rețelele de socializare, nu apare prea des în public alături de soțul ei.

Laurențiu Duță, apariție rară alături de soție. Urare emoționantă pentru Ianula: "De o viață..."Laurențiu Duță, apariție rară alături de soție. Urare emoționantă pentru Ianula: "De o viață..."

Laurențiu Duță, apariție rară alături de soție

Zilele trecute, când Ianula și-a sărbătorit ziua de naștere, cântărețul a postat o poză pe contul lui de Instagram, alături de un mesaj scurt, dar emoționant. După ce au văzut gestul frumos pe care l-a făcut pentru Ianula, au reacționat imediat în mod pozitiv, în comentarii.

„La mulți ani, soției mele Ianula! De o viață împreună”, a scris Laurențiu Duță, pe contul personal.

Citește și: Cine este Laurențiu Duță. Totul despre viața personală și de familie a artistului

Citește și: Jo a izbucnit în plâns la TV, după o ceartă cu Liviu Vârciu:'Ce-s vedetismele astea?'

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată: ‘Am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile, nu mai aveam aer’

Citește și: Cum arată Lorena, fiica lui Laurențiu Duță, la 14 ani. S-a transformat într-o adolescentă superbă

Citește și: Jo a izbucnit în plâns la TV, după o ceartă cu Liviu Vârciu: 'Ce-s vedetismele astea?'

Cine este Ianula, soția cântărețului de la 3 Sud Est

Se cunoșteau încă din școala generală, dar relația lor a început în liceu. Cei doi s-au cunoscut în 1993, iar acum sunt căsătoriți și au împreună cu Lorena.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii.

Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună', a povestit Laurenţiu Duţă pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter