Ce cadou a primit Gabriel Drăgușanu de la Sorin Bontea, după finala Chefi la Cuțite: "Pentru mine, valorează mai mult decât premiul"

Publicat pe

Gabriel Drăgușanu a fost considerat de mulți drept concurentul cu cele mai multe șanse să ajungă în finală, din echipa lui Sorin Bontea. Chiar dacă nu a reușit să primească note de trecere în semifinală, nu s-a revoltat, ci a muncit pentru Florica Boboi, de parcă lucra pentru el. La fel ca înainte de emisiune, bucătarul este activ pe rețelele de socializare, în special pe TikTok. Aici a dezvăluit acum ce dar special a primit din partea lui Sorin Bontea, chiar după finala sezonului 10.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Drăgușanu i-a uimit pe cei trei jurați la preselecții, după ce a recunoscut că și-a mințit șeful de la restaurantul din Germania în care lucra. A riscat totul pe o singură carte, dar drumul lui s-a oprit în semifinale. Chiar dacă a fost inițial criticat de unii fani ai emisiunii pentru comentariile arogante, mulți și-au schimbat părerea după finală și au început să îl aprecieze mai mult, datorită modului în care a ajutat-o pe Florica Boboi.

Ce cadou a primit Gabriel Drăgușanu de la Sorin Bontea, după finala Chefi la Cuțite: "Pentru mine, valorează mai mult decât premiul"Ce cadou a primit Gabriel Drăgușanu de la Sorin Bontea, după finala Chefi la Cuțite: "Pentru mine, valorează mai mult decât premiul"

Ce cadou a primit Gabriel Drăgușanu de la Sorin Bontea

A sperat până în ultima clipă că va ajunge în finală, dar a dat dovadă de fair play după ce a aflat decizia. Se pare totuși că Sorin Bontea a prins drag de concurentul lui, așa că i-a făcut o surpriză frumoasă.

„Poate că n-am fost eu finalistul Chefi la Cuțite, sezonul 10. Și normal, am lucrat în finală, asta e. A câștigat Flori și pentru asta chiar sunt fericit. Bă, dar totuși am câștigat și eu ceva ce mulți nu au. Ceva în care s-a transpirat în seara finalei, în care s-a trăit o emoție alături de noi.

Chef Sorin Bontea mi-a dat cadou tunica lui din ziua filmărilor finalei, cu o dedicație specială: «Cu drag, pentru Gabi, din partea lui Chef Sorin Bontea» Chestia asta, la momentul de față, pentru mine este poate mai valoros decât premiul și decât titlul. Asta am vrut să vă arăt, atât. M-am dat și eu mare”, a mărturisit Gabriel Drăgușanu, pe contul lui de TikTok.

Citește și: Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere: „Un loc de care suntem fascinați'. Artistul este pregătit să devină din nou tată

Citește și: Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului: „Știm cu toții că erau tineri și e extrem de greu'

Citește și: Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu. Vedeta a rămas cu el după divorțul părinților: „Am fost un copil amărât. Făcea pe reșou cartofi prăjiți”

Citește și: Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat: „Să nu credeți că ei…”

Cine este Gabi din echipa lui Sorin Bontea

S-a născut la Târgoviște, apoi a ajuns în Italia și acum trăiește în Germania, alături de soție și de cei doi copii. S-a angajat ca bucătar și excelează în această meserie. A ajuns să participe la preselecțiile Chefi la Cuțite după ce soția lui l-a înscris.

În Italia am lucrat în pizzerii, iar în Germania m-am angajat la un restaurant, unde am prins repede meseria – în doar doi ani, am devenit Chef. Mi-aș dori din tot sufletul să câștig. A fost un sacrificiu mare pentru mine să vin aici. Când am fost la preselecții, i-am cerut voie șefului meu să plec pentru că am niște treburi de rezolvat în România. Acum el știe că am febră și stau acasă.

Știu că voi fi concediat de la muncă. O să-mi pierd slujba, dar o asemenea experiență trăiești o dată-n viață! Iar la câte pățanii am avut, cred că merit și eu așa ceva! Urmăresc emisiunea din primul sezon și să știu că voi fi și eu în sezonul 10 este ceva ireal pentru mine! Va fi cumplită dezamăgirea dacă nu trec mai departe!

Înscrierea la Chefi la cuțite a fost cadoul de nuntă al soției mele. Acum trei luni am avut nunta și acesta a fost cadoul meu!, a povestit Gabriel Drăgușanu.

Sursă foto: Facebook, TikTok

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter