Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane: „Du-te cu cărămida la școală”

Publicat pe

Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane. De 10 ani, antrenorul de la „Vocea României' și Iulia Mîzgan își trăiesc povestea de dragoste. Cei doi sunt părinții a doi băieți, însă evită să-i expună pe rețelele de socializare sau la diferite evenimente. Recent, artistul a povestit că cei doi băieți și-au exprimat dorința de a avea telefoane mobile, iar răspunsul acestuia a fost surprinzător. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează un cuplu de aproximativ 10 ani. În anul 2014, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când partenera artistului a adus pe lume un băiețel. Doi ani mai târziu, familia acestora s-a mărit cu încă un membru, spre bucuria celor doi părinți. Antrenorul de la „Vocea României' este destul de discret când vine vorba despre viața personală și, mai ales, despre copiii săi. Cu toate acestea, într-un interviu mai vechi, solistul susținea că și-ar dori ca cei mici să-i calce pe urme sau să lucreze într-un domeniu care îi pasionează.

Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane: „Du-te cu cărămida la școală'Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane: „Du-te cu cărămida la școală'

Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane. Cântărețul a recunoscut că este destul de greu să se împartă între viața de familie și cea profesională. Recent, acesta a povestit o întâmplare amuzantă din familia sa, având în vedere că cei mici se află la vârsta curiozităților și întrebărilor.

Citește și: Momente tensionate între Tudor Chirilă și Denis Roabeș, la Vocea României:”E vina antrenorului…”

Citește și: Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă, și-a schimbat look-ul. Cum arată acum:„Magie făcută de…'

Citește și: Daniel Onoriu, primele declarații după eliberarea din arest:”Eu m-am dus la nevasta mea din iubire” / Ea a cerut ordin de protecție

Citește și: Irisha s-a afișat la Elle Style Awards cu o curea în jurul bustului, pe post de bluză.Cea mai îndrăzneață apariție

Cum a reacționat Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane

Antrenorul de la „Vocea României' a relatat un dialog pe care l-a avut cu cei doi fii ai săi, atunci când aceștia și-au exprimat dorința de a avea telefoane mobile.

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon». Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?».

Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămidă cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală. Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon, este vorba despre tot ce aduce: este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling', a povestit Tudor Chirilă în studio la Radio 3Net.

„Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili'

Într-un interviu pentru Viva!, artistul a susținut că preferă să desfășoare activități în aer liber cu copiii săi și își dorește ca aceștia să-și dezvolte spiritul creativ.

„Ne place să ieșim cât mai mult, ieșim cu bicicletele, ieșim pe munte, vreau să-i inițiez pe copiii mei în cât mai mult din ce înseamnă experiență montană, încercăm să petrecem mult timp în aer liber. Eu alerg destul de mult cu ei și inventăm tot felul de jocuri bazate doar pe o minge sau niște cărămizi', a susținut acesta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter