Când se difuzează Singur Acasă de Crăciun, la Pro TV, anul acesta. Unde mai poți urmări acest film în luna decembrie

Publicat pe

Vești bune pentru telespectatori! S-a aflat când se difuzează, de fapt, Singur Acasă. Anul acesta, vei putea urmări seria atât de îndrăgită la Pro TV, după ce anul trecut s-a întrerupt tradiția de sărbători. În anul 2021, cei de la Antena 1 le-au luat fața rivalilor și au difuzat ei Singur Acasă, dar în 2022 lucrurile revin la normal. Au loc totuși niște schimbări în programul TV. Mai precis, atunci când vine vorba despre orele de difuzare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fanii îndrăgitei serii lansate în anii ’90 așteaptă an de an cu sufletul la gură să vadă la TV filmele clasice de Crăciun. Cele două părți în care actorul Macaulay Culkin joacă rolul principal au devenit extrem de îndrăgite de către telespectatorii din întreaga lume. Acum sunt veritabile filme cult, iubite și de cei mici, și de către cei mari.

Când se difuzează Singur Acasă de Crăciun, la Pro TV, anul acesta. Unde mai poți urmări acest film în luna decembrieCând se difuzează Singur Acasă de Crăciun, la Pro TV, anul acesta. Unde mai poți urmări acest film în luna decembrie

Când se difuzează Singur Acasă de Crăciun

Anul acesta, spre deosebire de procedura din trecut, filmul Singur Acasă va apărea la TV în cea de-a doua jumătate a lunii decembrie. Prima parte din serie se difuzează în seara zilei de 17 decembrie, la ora 20:00, iar cea de-a doua parte va putea fi urmărită la Pro TV în data de 24 decembrie, la aceeași oră.

Dacă vrei să vezi de Crăciun filmul Singur Acasă, atunci ai la dispoziție și platforma Disney +, conform Fanatik.ro.

Citește și: Cum arată acum casa din filmul Singur acasă:”A fost o provocare”

Citește și: Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Cum i-a surprins Gina Pistol: 'Într-adevăr, fără cuvinte'

Citește și: La 4 ani, fiul lui Vlad Miriță a jucat rolul lui Kevin din filmul Singur Acasă. Imagini de la filmări

Citește și: Roxana Hulpe a intrat în concediu de maternitate. Cine o va înlocui la PRO TV: „Vor face echipă cu Cosmin'

Ce spune actorul despre seria care l-a consacrat

Macaulay Culkin a făcut o dezvăluire care i-a șocat pe fanii săi. A recunoscut, într-un interviu din 2018, că nu îi place să se uite la cele două pelicule care l-au consacrat.

'Nu mă uit la el atât de des. Am întâlnit oameni care voiau să se așeze și să se uite cu mine, ceea ce este atât măgulitor, cât și înfiorător', a declarat, printre altele, Macauly Culkin, pentru Vanity Fair.

Cum arată acum casa din filmul Singur Acasă

Se pare că acea clădire impunătoare a fost îngrijită de-a lungul timpului.

‘Trebuia să găsim o casă în care să funcționeze și cascadoriile, dar și să fie atrăgătoare din punct de vedere vizual. Caldă, dar și amenințătoare, în același timp.

A fost o provocare pentru noi. Aceasta este genul de casă în care, dacă ai fi copil, ar fi chiar distractiv să fii lăsat de unul singur. A fost exact așa cum mi-am imaginat, a declarat regizorul, într-un interviu acordat în presa internațională, în anul 2015.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă