Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Cum i-a surprins Gina Pistol: ”Într-adevăr, fără cuvinte”

Publicat pe

Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Îndrăgitul artist a cucerit pe toată lumea într-o ipostază de nedescris alături de fetița lui. Gina Pistol s-a emoționat profund în momentul în care i-a văzut, astfel că nu a putut să nu imortalizeze momentul. Fanii au reacționat imediat, iar secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de numeroase mesaje, care de care mai frumoase și mai speciale. Iată totuși cum i-a surprins prezentatoarea TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Smiley este un artist de succes, iar deseori lipsește de acasă. Colindă lume-n lung și-n lat, fiind implicat în numeroase concerte și evenimente, astfel că ratează unele dintre cele mai importante momente din primii ani de viață ai fiicei sale. Gina Pistol însă, are mare grijă să imortalizeze totul, chiar și atunci când cântărețul ajunge acasă și petrece timp de calitate alături de micuța Josephine.

Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Cum i-a surprins Gina Pistol: 'Într-adevăr, fără cuvinte'Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Cum i-a surprins Gina Pistol: 'Într-adevăr, fără cuvinte'

Smiley profită de fiecare moment liber pe care-l are pentru a sta alături de familia ei. Fiind departe de casă pentru mai mult timp, are grijă ca atunci când este acasă să stea non-stop cu fiica lui. Și cum sărbătorile de iarnă bat la ușă, cântărețul și familia lui au decis să împodobească bradul și să se bucure de clipe unice. Zis și făcut!

Citește și: Smiley a fost jefuit:”Mi s-a furat telefonul”

Citește și: Gina Pistol a împlinit 42 de ani. Ce urare i-a făcut Smiley:'La mulți ani, iubire…'

Citește și: Jo a izbucnit în plâns la TV, după o ceartă cu Liviu Vârciu:”Ce-s vedetismele astea?”

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:'Am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile, nu mai aveam aer'

Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună

Gina Pistol și Smiley se iubesc cu foc de mai mulți ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor a ieșit și micuța Josephine. Încă de când a venit pe lume, le-a schimbat viața radical. De la cel mai frumos cuplu au ajuns să fie cea mai frumosă familie. Și nu, asta nu o spunem doar noi, ci chiar fanii celor doi. Imediat cum i-au văzut în formula completă lângă bradul de Crăciun, complimentele și urările de bine au curs în mediul online.

'Într-adevăr fără cuvinte!!! Copiii și familia sunt totul!', 'Sărbători cu bine împreună cu cei dragi!', 'Emoție și iubire! Să fiți sănătoși și binecuvântați!', 'Vai, Smiley, ești minunat…să vă trăiască frumusețea asta mică!', 'O imagine Dincolo de cuvinte', sunt doar o parte dintre sutele de comentarii pe care Smiley le-a adunat la postarea sa.

Smiley și Gina Pistol, ritual unic alături de fiica lor

Smiley și Gina Pistol aproape că au dat uitării momentele tandre în doi, însă nu-și fac griji pentru că au înlocuit acest timp cu ritualuri unice alături de fiica lor. Cei doi sunt topiți după micuța Josephine, astfel că ori de câte ori se sincornizează și sunt împreună, au grijă să își facă tabieturile și să se distreze ca o adevărată familie.

Atunci când reușim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică și dansăm, încă de dimineață (…) stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim povești… E o rutină banală pentru mulți oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult.', dezvăluia Gina Pistol în urmă cu mai mult timp.

Gina Pistol a împinit 42 de ani

A fost motiv de sărbătoare în familia Ginei Pistol. Zilele trecute, frumoasa prezentatoare TV a împlinit 42 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții a fost asaltată de mesaje din parte fanilor și a tuturor celor dragi. Dacă înainte, se distra copios de ziua ei de naștere, anul acesta blondina a pus pe primul loc familia ei. Încă de dimineață, după ce i-a făcut o urare specială, Smiley a filmat un moment unic în care ea și fiica pe care o au împreună împodobeau bradul, semn că toată ziua și-a petrecut-o în intimitate.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă