Alina Pușcaș a fost externată din spital. Cum se simte acum: ”Va urma o perioadă de refacere, tratamentul continuă”

Publicat pe

Alina Pușcaș a fost externată din spital. Nu mai este un secret că aproape 2 săptămâni a fost internată, confruntându-se cu grave probleme de sănătate. Medicii au decis că trebuie să stea pe perfuzii zile la rând, după ce investigațiile i-au condus către un abces renal. După ore întregi de tratament, frumoasa prezentatoare TV a ieșit din spital și a mers acasă la cei dragi. Totuși, are în continuare de luat pastile, iar cel mai important aspect este perioada de recuperare. Iată cum se simte acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș a fost externată din spital. Este motiv de fericire pentru Alina Pușcaș. Frumoasa prezentatoare TV a scăpat, în sfârșit, de perfuzii. După 13 zile de stat în spital, acum este recunoscătoare pentru că poate să stea alături de toți cei dragi. Problemele de sănătate cu care se confrunta sunt tratate în mare parte, însă în continuare trebuie să aibă mare grijă de ea.

Alina Pușcaș a fost externată din spital. Cum se simte acum: 'Va urma o perioadă de refacere, tratamentul continuă'Alina Pușcaș a fost externată din spital. Cum se simte acum: 'Va urma o perioadă de refacere, tratamentul continuă'

Medicii nu au lăsat-o să plece oricum din spital. S-au asigurat că are tratamentul pe care trebuie să-l urmeze în continuare, dar și că o să respecte perioada de recuperare de acum înainte. Mai mult decât atât, i-a explicat că problemele de sănătate de la rinichi au venit și pe fondul deshidratării, ceea ce Alina Pușcaș a și recunoscut în fața fanilor.

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile'

Citește și: Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână:'De la bal la spital'

Citește și:Emisiunea Batem Palma, prezentată de Cosmin Seleși, începe astăzi la PRO TV.Ce se întâmplă în prima ediție

Citește și: Simona Halep ar fi fost sabotată neintenționat în scandalul de dopaj:„O altă persoană a recunoscut că…'

Alina Pușcaș a fost externată din spital

La începutul lunii decembrie, Alina Pușcaș traversa o perioadă deloc plăcută. Se confrunta cu dureri mari de spate care au dus-o direct pe mâinile medicilor. Ba mai mult decât atât, fiindcă nu le-a acordat importanță, a ajuns să stea pe tratament zile la rând, internată în spital. Din fericire însă, acum totul se îndreaptă spre bine, frumoasa prezentatoare TV scăpând de perfuzii și fiind deja externată.

„Am revenit! Sunt bine, am energie … ce să mai, am energie. Parcă m-am renăscut. Au fost 13 zile nu tocmai ușoare, dar cumva am avut timp să mă odihnesc cum nu m-am odihnit mai mult de un an, ceea ce clar a fost un semnal de alarmă pentru mine. Mi-am dat seama că am tras foarte mult de mine și cel mai important lucru care îmi lipsea era somnul. (…) Prima zi fără branulă.', a spus Alina Pușcaș, pe InstaStory.

Alina Pușcaș: 'Urmează o perioadă de detoxifiere'

Alina Pușcaș nu a terminat procesul de vindecare completă. În continuare este pe tratament cu antibiotic, iar pentru a-și ajuta organismul să se refacă, are de gând să înceapă o perioadă de detoxifiere. De asemenea, știe cât de mult a afectat deshidatarea problema ei de sănătate, așa că și-a propus să consume mult mai multă apă decât făcea până acum.

„Tratamentul cu antibiotic continuă, ceea ce înseamnă că la final voi avea 14 zile de antibiotic. Cert este că va urma o perioadă de refacere în care voi avea grijă să fac un fel de detoxifiere alimentară, să pot să-mi ajut ficatul și stomacul. Voi bea mai multă apă. Deshidratarea a fost una dintre cauzele majore din acea zi în care infecția s-a instalat și manifestat. Fiind la filmări și fiind foarte rece în backstage nu prea îmi venea săbeau apă. (…). Timp mai mult pentru refacere și grijă mai multă pentru mine și pentru cei trei mititei.', a mai dezvăluit prezentatoarea de la 'Te cunosc de undeva!'.

Medicii i-au descoperit Alinei Pușcaș un abces renal

În timp ce era la spital, Alina Pușcaș a primit numeroase mesaje privind starea ei de sănătate. Atât de la fani, cât și de la toți cei dragi, frumoasa prezentatoare TV era asaltată din toate părțile. Pentru ca nimeni să nu își mai facă griji și să nu lase loc de interpretări, a vorbit pe larg. Nu doar că a explicat cum au început stările de rău, ci a mărturisit și care a fost diagnosticul pus de către medici.

„Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, când începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră… am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră… nu mai era cazul. Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid.

Am luat decizia să plec cât de repede. Eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului. Am venit de urgență la Spitalul Militar din București. Am făcut febră de genul ăsta, stăpânită mult mai bine pe perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile, dar… ‘, a povestit Alina Pușcaș pe atunci.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter