La 4 ani, fiul lui Vlad Miriță a jucat rolul lui Kevin din filmul Singur Acasă. Imagini de la filmări

Publicat pe

La doar 4 ani, fiul lui Vlad Miriță a jucat rolul lui Kevin din filmul Singur Acasă! Iustin a fost actor principal în clipul pe care tatăl său l-a filmat cu ocazia Crăciunului, prezența micuțului fiind un prilej în plus pentru cântăreț de a se bucura de moment. Deși are doar 4 ani, fiul lui Vlad Miriță s-a descurcat excelent la filmări!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Piesa „E frumos de Crăciun' este cea mai nouă producție muzicală lansată de tenorul Vlad Miriță, artistul care a reprezentat România la Eurovision, în ediția 2008, iar astăzi este membru component al Corului Madrigal. Se pare că fiul său îi calcă pe urme pentru că, deși are doar patru ani, îi plac luminile reflectoarelor și s-a descurcat de minune la filmări, alături de tatăl său.

La 4 ani, fiul lui Vlad Miriță a jucat rolul lui Kevin din filmul Singur Acasă. Imagini de la filmăriLa 4 ani, fiul lui Vlad Miriță a jucat rolul lui Kevin din filmul Singur Acasă. Imagini de la filmări

Fiul lui Vlad Miriță, actor la 4 ani, în clipul tatălui său

Melodia „E frumos de Crăciun' este natural completată de un videoclip poveste, clip care se bucură de prezența fiului lui Vlad Miriță. Micuțul Iustin care are 4 ani joacă un rol asociat cu Kevin din „Singur acasă'. Videclipul, semnat de Szitai Eszter, Andrei Zaițiu și Liviu Ardelean, a fost filmat în Târgul de Crăciun din Sibiu, fix în ziua în care acesta a fost deschis oficial.

„Cadrele din exterior au fost filmate în prima zi a Târgului de Crăciun din Sibiu. Tot ce înseamnă interior, au fost trase la Târgu Mureș, unde, între două concerte, am înregistrat și piesa „E Frumos de Crăciun', cu echipa Republic Production.

Mi-a plăcut mult piesa încă de când am primit demo-ul, dar nu apucasem să o repet. Am, însă, o reținere în a repeta piesele, înainte de studio, pentru că simt că mă obișnuiesc prea mult cu ele și pierd emoția… așa că îmi place să intru în studio să am și câteva dificultăți, să fiu surprins de un pasaj poate mai dificil sau de elemente noi la care n-am fost atent în momentul în care am ascultat demo-ul.

Una este să asculți o piesă, alta este să o cânți. Atunci când o cânți, ea își descoperă și micile detalii, care mai de care mai surprinzătoare', declară Vlad Miriță.

Citește și: Alina Pușcaș a fost întrebată de copii ce face cu soțul în dormitor:’Le-am explicat destul de matur că…’

Citește și:Val de tragedii la MasterChef și Chefi la Cuțite.9 concurenți au murit în ultimii doi ani

Citește și:Ce condiție le-a pus Adela Popescu șefilor PRO TV ca să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':'Prima întrebare a fost…'

Citește și:Camelia Șucu a făcut topul bărbaților din viața ei. L-a omis pe fostul ei soț, Dan Șucu:'Iubirea nu trebuie declarată, trebuie și manifestată'

Vlad Miriță este tenor și… fermier!

Vlad Miriță este tenor al Operei Române de ani buni de zile. În plus, talentul lui este apreciat de foarte multă lume. În cazul în care vă întrebați ce mai face acesta și ce pasiuni mai are pe lângă muzică, aflați că Vlad Miriță, fost reprezentant al României la Eurovision, a devenit… fermier. Artistul a luat decizia de a dezvolta o fermă din dorința de a mânca sănătos.

Tenorul a pus pe picioare un proiect de creştere a animalelor de casă (porci, curcani, găini, raţe şi alte păsări de curte).

Ideea de a face o fermă mi-a venit pentru că eu am copilărit în gospodăria bunicilor. Am crescut cu animale, cu tradiţii, cu tăiatul porcului iarna ş.a.m.d. Mâncarea procesată, industrializată e foarte ieftin de obţinut, dar undeva tot e un cost.

Noi spunem că nu are în ea costul cu asigurarea medicală, pe care îl plăteşti mai târziu. Asta e o mâncare care te hrăneşte sănătos sau care chiar te vindecă’, a povestit Vlad Miriţă, la Vorbește Lumea, de la Pro TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter