Val de tragedii la MasterChef și Chefi la Cuțite. 9 concurenți au murit în ultimii doi ani

Publicat pe

Val de tragedii la MasterChef și Chefi la cuțite. 9 concurenți au murit în ultimii doi ani. Din păcate, în ultimii doi ani, nouă concurenți de la MasterChef sau Chefi la cuțite s-au stins din viață. Iată cine sunt aceștia și ce povești de viață impresionante aveau!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultimii doi ani, nouă concurenți care au participat la emisiunile 'Chefi la Cuțite' sau 'Masterchef' s-au stins din viață. Stomatologul Iulian Juncănaru, artistul Nosfe, fostul viceprimar Vasile Rusu, bucătarul italian Lino Bucci, chef Liviu Chiorpec, marele bucătar Gheorghe Vătafu, judecătorul Gabriel Apostol, carismaticul Ramon Chicireanu, chef Sissoko Sidia sunt cei care astăzi, din păcate, nu se mai află printre noi.

Val de tragedii la MasterChef și Chefi la Cuțite. 9 concurenți au murit în ultimii doi aniVal de tragedii la MasterChef și Chefi la Cuțite. 9 concurenți au murit în ultimii doi ani

Cel mai recent caz este cel al stomatologului Iulian Juncănaru, care s-a stins din viață la numai 39 de ani. Anunțul cel dureros a fost făcut pe rețelele sociale de colegii de muncă ai acestuia.

Citește și: Ultimul mesaj al lui Iulian Juncănaru, înainte să moară. Ce a transmis fostul concurent de la Chefi la Cuțite:”Nu îmi stă în fire să cer, dar…”

Citește și: Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit. Povestea emoționantă de viață a dentistului:”Ca să fac facultate, munceam vara în Italia”

Citește și: Boala de care suferă Monica Tatoiu, de 42 de ani:'Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar:'Nu mai există nicio cale de împăcare'

Val de tragedii la MasterChef și Chefi la cuțite

Iulian Juncănaru a participat la Chefi la cuțite în cel de-al 8 sezon ca să demonstreze că pasiunea pentru gătit te poate ajuta să transformi rețetele simple în adevărate delicii! La momentul respectiv, preparatul pregătit de medicul stomatolog a fost apreciat de cei trei jurați. Din păcate, viața l-a pus la multe încercări, iar la doar 39 de ani s-a stins din viață.

„Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj, pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru', au scris prietenii medicului pe rețelele sociale.

Judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef, s-a sinucis

Judecătorul Gabriel Apostol, care a fost concurent Masterchef acum opt ani, s-a sinucis la doar 45 de ani. În ciuda faptului că medicii l-au găsit conștient, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața pentru că judecătorul Gabriel Apostol și-a injectat benzină în vene. Când a participat la Masterchef, judecătorul Gabriel Apostol, afirma că „din cauza meseriei de magistrat înnebunești'.

„Dacă n-ar fi veselia asta, am lua-o pe brăila (n.r. a lua-o razna, a înnebuni). Și nu doar eu, toți colegii mei. Munca de judecător este o muncă foarte grea, uite, mi-a albit părul la treizeci și ceva de ani. Eu sunt și președinte de secție.

Munca de judecător mai e și muncă de uzură, de asta judecătorii ies la pensie după 25 de ani de activitate neîntreruptă. După 25 de ani de muncă s-ar putea să nu mai fii întreg la minte’, spunea judecătorul Gabriel Apostol, la Masterchef.

Nosfe de la Șatra Benz a murit la 37 de ani

În luna octombrie, Nosfe de la Șatra Benz s-a stins din viață în urma unui infarct. Acesta a participat la emisiunea Chefi la cuțite alături de soția sa. Din păcate, după ce s-a întors de la un concert, rapperul a început să se simtă din ce în ce mai rău și a căzut din picioare. Mădălina Crețan a fost cea care a alertat autoritățile, după ce a văzut că partenerul ei nu mai reacționează.

Lino Bucci de la Chefi la cuțite a murit în mai

În luna mai a anului 2022, Lino Bucci a murit. Acesta a făcut senzație la Chefi la cuțite, după ce a participat alături de familia sa. Anunțul cel trist a fost făcut chiar de fiica bucătarului, Mayla Annalisa Bucci.

Vasile Rusu, răpus de COVID

În aprilie 2020 a murit Vasile Rusu, în vârstă de 54 de ani, fost concurent la 'Chefi la Cuțite', în 2018, și viceprimar în comuna Broșteni. S-a stins după ce a fost infectat cu coronavirus, scria monitorulsv.ro

Ramon Chicireanu de la MasterChef a murit la 37 de ani

Unul dintre cei mai simpatici și carismatici concurenți de la MasterChef s-a stins din viață la 37 de ani, în martie 2020. Este vorba de Ramona Chicireanu, cel care a participat la emisiunea culinară în 2014.

'Drum bun Ramon, ne vor lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne vor lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasă lecţie de viaţă – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam că doar tu poţi învinge moartea, ştiam că doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori – ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!', a fost mesajul familiei îndurerate.

Chef Liviu Chiorpec a fost răpus de cancer

În data de 3 noiembrie 2021, Chef Liviu Chiorpec a fost răpus de cancer. Chef Cătălin Scărlătescu a fost printre primii care şi-au exprimat regretele. Drum bun, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească', este mesajul publicat de celebrul chef.

Sissoko de la „MasterChef' a murit de COVID

Sissoko a participat la MasterChef în 2012, chiar în primul sezon al emisiunii. Din păcate, în octombrie 2021, acesta a murit de COVID, fiind găsit fără suflare în propria locuință.

Chef Gheorghe Vătafu a murit la 82 de ani

Gheorghe Vatafu, maestru în arta culinară și unul dintre fondatorii gastronomiei românești moderne, a murit la vârsta de 82 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România a participat la Chefi la cuțite, sezonul trecut.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter