Cum se înțelege Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu soacra sa: ”Amândouă suntem leoaice”

Publicat pe

Cum se înțelege Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu soacra sa. Frumoasa parteneră de viață a prezentatorului TV a vorbit pentru prima dată despre relația cu mama soțului ei. Ei bine, nu mulți se așteptau la astfel de declarații, însă aceasta a spus lucrurilor pe nume. Iată cum s-a înțeles încă de la început cu soacra ei, dar și dacă a existat vreodată vreun conflict între ele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea se întreabă cum se înțelege Andreea Ibacka cu soacra ei. Ei bine, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și de speculații, frumoasa soție a lui Cabral a vorbit pe larg despre relația dintre ea și mama partenerului ei de viață. Prima precizare înainte de a da detalii este că fac parte din aceeași zodie, ambele fiind Leu.

Cum se înțelege Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu soacra sa: 'Amândouă suntem leoaice'Cum se înțelege Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu soacra sa: 'Amândouă suntem leoaice'

Spre uimirea tuturor, Andreea Ibacka a povestit tuturor că se înțelege extraordinar cu soacra ei. Cele două nu au ajuns la conflicte până acum și nici nu își doresc acest lucru. Mai mult decât atât, a declarat în repetate rânduri că sora soțului ei este puțin geloasă pe relația dintre ea și mama lui Cabral. Totuși, în orice familie mai există și neînțelegeri cu privire la anumite aspecte.

Citește și: Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, schimb de replici în online:”El ne ia la roast…”

Citește și: Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân:'M-am operat, iar biopsia a infirmat temerile'

Citește și: Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi:'Dacă găsește puterea să mă ierte, sunt aici, la picioarele ei'

Citește și: Victor Slav revine la TV!Prezentatorul se întoarce la Kanal D, la Bravo, ai stil!

Cum se înțelege Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu soacra sa

Andreea Ibacka se bucură de o familie perfectă la propriu. Are un soț iubitor, care o respectă și o iubește la cote maxime, cât și de doi copii adorabili. Cu toate astea, nici cu mama soacră nu are o relație urâtă, ci chiar din contră. O vede ca pe mama ei, iar conflictele sunt departe de ele. Bineînțeles, Cabral nu poate decât să se bucure când le vede atât de unite și de apropiate.

'Dintotdeauna am avut o relație foarte bună cu soacra, contrar ideilor preconcepute sau glumelor ce fac un deliciu general pe subiect. Toată familia dă vina pe zodie. Amândouă suntem leoaice. Și de aici ni s-ar putea trage multe obiceiuri în comun. Cumnata mea chiar insistă că ne asemănăm mai bine decât o fac ele, mamă și fiică.', a declarat Andreea Ibacka în exclusivitatea pentru Fanatik.

Cum este rolul de mamă pentru Andreea Ibacka

Andreea Ibacka este mama a doi copii adorabili. Frumoasa soție a lui Cabral are o fetiță de 4 anișori, pe Namiko, dar și un băiețel de aproape 2 ani, Tiago. Și-a intrat în rol mai bine decât s-ar fi așteptat, astfel că la doi ani de când a născut primul copil, i-a dat naștere și celui de al doilea. Totuși, destul de rar a vorbit despre cum este viața ei cu 2 copii acasă.

'La mine nicio zi nu seamănă cu alta. Și asta mai ales prin prisma meseriei. Programul cu copiii e destul de repetitiv, încă. Mă dau jos din pat în jur de 7:00 – 8:00, că de trezit mă trezesc o noapte întreagă, încă alăptez un mic dragon. O duc pe Nami la grădiniță, am filmări, ședințe foto, scriu sau am întâlniri în timpul zilei. Apoi musai după-amiază fac ceva cu copiii.

De regulă am, n-am treabă, termin orice altceva până la ora 17:00. Apoi mergem la joacă, în parc, la înghețată, la antrenamente, la cățărări, la piscină. Când vin să o iau de la grădi, vorba lui Namiko e mama, am dormit la prânz, unde mă duci la distracție?'. Somnul de prânz fiind încă condiția necesară distracției din a doua parte a zilei.', a declarat Andreea Ibacka pentru Fanatik.

Cum se înțelege Andreea Ibacka cu Cabral după 11 ani de căsnicie

Andreea Ibacka a vorbit pe larg despre viața ei privată, așa cum nu a mai făcut-o până acum. Nu s-a oprit doar la a vorbi despre relația ei cu soacra ei, ci a continuat și cu detalii din viața privată și rolul de familie. A spus clar că relația ei cu Cabral este la fel de frumoasă ca la început, așa că a povestit cât de frumos au evoluat lucrurile între ei.

'Câteva fire albe, vreo 2 riduri în colțul ochilor, dar n-aș face un caz din asta. Ca orice tineri însurăței ne-am propus să îmbătrânim împreună. Și ne ținem de plan. Mă rog, mai mult el, eu sunt tot verde, doar mă răsfăț.

Nu cred că rețeta se aplică în toate casele. Pentru noi e important să comunicăm, să ne ascultăm, uneori să ne oferim spațiu unul altuia, să venim cu surprize, să mai și cedăm cu rândul, exersând poziția ghiocelului și expresia „da, dragă.', a mai povestit Andreea Iback.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter